Χάρτης
Ημερολόγιο
«  Φεβρουάριος 2022  »
ΚΔΤΤΠΠΣ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Έλενα Βασδέκη

20140228

Villa-elena

Αγαπητές φίλες και φίλοι συγχωριανοί Σκαμνιώτες!


Έχω το θλιβερό καθήκον να μεταφέρω μία εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση: Η Έλενα Βασδέκη δεν βρίσκεται στη ζωή.


Από βάθους καρδιάς εκφράζουμε όλοι οι Σκαμνιώτες τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα παιδιά της Έλενας. Το Στέφανο, τον Παύλο, τον Αλέξανδρο που όπως όλοι μας έχουμε διαπιστώσει, κληρονόμησαν από τη μάνα τους τις σπάνιες και πολύτιμες αρετές που για την Έλενα αποτέλεσαν τον σταθερό μπούσουλα για όλο της το βίο.


Η Έλενα και τα αξιαγάπητα παιδιά της, διαμάντια μονάκριβα στην κοινωνία μας, ανήκουν στην ομάδα των νέων οικιστών του Σκαμνού και αποτέλεσαν από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις τους στο μικρό χωριό μας πόλο έλξης της προσοχής και του δικαιολογημένου σεβασμού, αποδοχής και εκτίμησης.


Από την ελληνική παροικία των Αιγυπτιωτών η Έλενα με πλούσια εφόδια και υψηλή στάθμη κουλτούρας δεν άργησε να αποδείξει την αγάπη της για το Σκαμνό και το Σύλλογό μας τον οποίο και υποστήριξε με αδιάπτωτο ενδιαφέρον.


Τρανή απόδειξη του ήθους της αποτέλεσε η σεμνότητα και το ευπροσήγορο του χαρακτήρα της, καθώς αγκάλιασε κάθε συγχωριανό και δεν αντιμετώπισε με την όποια έπαρση τους απλούς ανθρώπους του χωριού μας. Δεν αποδέχτηκε τους ταπεινούς διαχωρισμούς και τη ματαιοδοξία που απασχολούν μερικούς από μας.


Για όλα αυτά, αγαπητή μας Έλενα, θεωρούμε πλέον ή βέβαιο ότι ο Ύψιστος θα σε τάξει μετά των δικαίων.


Καλό σου ταξίδι Έλενα!


Γιώργος Αποστολόπουλος