Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω την ανακαίνιση της ιστοσελίδας του Συλλόγου, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Κώστα Αποστολόπουλο, που φροντίζει τεχνικά την υποστήριξη της .

Σύμφωνα με τον Κώστα, «το πρωτεύον ζήτημα είναι η αναβάθμιση της πλατφόρμας καθώς η προηγούμενη έχει χρόνια που σταμάτησε να δέχεται ενημερώσεις ασφαλείας και είναι ευάλωτη. Η μεταφορά προσφέρει σημαντικά οφέλη, όπως μεγαλύτερη ασφάλεια, ταχύτερη απόκριση, μοντέρνα εμφάνιση, ευκολότερη συντήρηση, καινούριες δυνατότητες κλπ. Επίσης είναι πολύ ευκολότερο στη χρήση, τόσο από τη μεριά της σύνταξης όσο από τη μεριά του αναγνώστη.»

Επίσης σας παραθέτω μερικά από τα σχόλια του Γιώργου Αποστολόπουλου με αφορμή την αναβάθμιση της ιστοσελίδας.

«Ως Σκαμνιώτης σου οφείλω πολλές ευχαριστίες για την αναδόμηση πάνω σε σύγχρονη τεχνολογία του site του Σκαμνού. Του έριξα μία ματιά και εντυπωσιάστηκα. Μπορεί η αφορμή να ήταν ότι η προηγούμενη έκδοση ήταν ευάλωτη και όπως μου είπες δέχτηκε και κάποια επίθεση, αλλά θεωρώ πολύ σημαντικότερο ότι διασώζεται ένα τεράστιο αρχείο που δεν χάνει την αξία του, το αντίθετο μάλιστα με το πέρασμα του χρόνου, και απόκειται σε σας, στη νέα γενιά του Σκαμνού, να δώσετε συνέχεια κινητοποιώντας ευαισθητοποιημένους συγχωριανούς που νοιάζονται για το χωριό μας.

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία ατονία στις δραστηριότητες του Σκαμνού. Εδώ μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο και η Πανδημία, αλλά, πιστεύω, όχι μόνον αυτό. Η αδρανοποίηση του χώρου του Σχολείου για την ανακαίνιση του οποίου τόσα πολλά χρήματα δαπανήθηκαν από φιλότιμους Σκαμνιώτες, ενώ, όπως μαθαίνω, το σημαντικό αυτό κτίριο έχει παραδοθεί και σε πάσης φύσεως βανδαλισμούς, αναδεικνύει συμπτώματα παρακμής. Είναι παρήγορο το γεγονός ότι δύο νέα παιδιά, δύο νέες κοπέλες του Σκαμνού, αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν και να αξιοποιήσουν αυτό το χώρο σαν ένα αναψυκτήριο – καφενείο που θα μπορούσε να δώσει μία κοινωνική πνοή. Η σχετική άδεια από το Δήμο, όπως μου είπε ο Θύμιος, (Τζιβάρας), έχει ήδη δοθεί.»

Οι ευχαριστίες στον Κώστα είναι από όλους μας και δεν αφορούν μόνο στην τεχνική υποστήριξη αλλά και στην οικονομική καθώς έχει αναλάβει την ετήσια συνδρομή για την ιστοσελίδα.

Χρυσούλα Γκίκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *