Εκδηλώσεις

oreivates3

Τακτικές εκδηλώσεις

Κάθε γιορτή αποτελεί για το Σύλλογο αφορμή για τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης όπου συνήθως συμμετέχει μεγάλος αριθμός μελών και φίλων.

 

Τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, οι Απόκριες, το Πάσχα, η Πρωτομαγιά, το 16Αύγουστο.

apokries

kathara-deftera

pascha

Επίκεντρο είναι ο Σκαμνός και το κτίριο του Σχολείου, αλλά όταν οι συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και η αίθουσα του σχολείου δεν αρκεί, η γιορτή πραγματοποιείται σε μεγαλύτερους χώρους της ευρύτερης περιοχής. Άλλες φορές επιλέγεται μία κοντινή τοπική εκδρομή, συνήθως την Πρωτομαγιά, με πικ νικ στις πανέμορφες τοποθεσίες του Σκαμνού, στο Άγιο Ευστάθιο, πάνω από τη Γέφυρα της Παπαδιάς, στη λίμνη Κσλλιδρόμου κλπ

Κυρίαρχο στοιχείο των εκδηλώσεων είναι η αναφορά στα τοπικά ήθη και έθιμα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις υιοθετούνται και καινοτόμες ιδέες και νέα στοιχεία, όπως κοντσέρτο κλασσικής μουσικής με ταλαντούχους μουσικούς

mousiki2

paradosiakoi-choroi2

Εκδρομές

Κατά καιρούς πραγματοποιούνται εκδρομές σε τόπους που επιλέγονται και δίνεται η ευκαιρία για μία συνάντηση φίλων και συγχωριανών.

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Στην μικρή κοινωνία του Σκαμνού κάθε αφορμή για χαρά η λύπη αποτελεί σημαντικό γεγονός και ο Σύλλογος συμμετέχει ανελλειπώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *