Ακόμα ένα βήμα μπροστά!

Δεκέμβριος 2012

Αγαπητές φίλες και φίλοι συγχωριανοί και διακεκριμένοι υποστηρικτές του Συλλόγου μας!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι μία ιστοσελίδα του Συλλόγου μας κάνει τα πρώτα της βήματα και βγαίνει αυτές τις μέρες στον αέρα του διαδικτύου.

Το όνομά της στα αγγλικά,

www.skamnosvoice.gr

διαδέχεται την αγαπημένη μας «Φωνή των Σκαμνιωτών» που επί δεκαετίες υπηρέτησε με συνέπεια τους πολιτιστικούς και κοινωφελείς στόχους του Συλλόγου μας.

Ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας, που ανεξάρτητα από τις όποιες κατά καιρούς δυσκολίες και πολυποίκιλές αντιξοότητες, παραμένει προσηλωμένος σε υπέρτερες αξίες και αρχές. Στις δύσκολες περιστάσεις που δοκιμάζουν μεγάλες μάζες των ελλήνων συμπατριωτών μας, περισσότερο από κάθε τι άλλο, καλείται ο Σύλλογός μας να εντείνει τη δραστηριότητά μας με το πνεύμα φιλαλληλίας και αλληλεγγύης που πάντοτε μας διέκρινε στην μικρή, πλην όμορφη κοινωνία μας.

Τέτοιο ξεχωριστό δείγμα εξαίρετης συμπεριφοράς αποτελεί η γενναία χορηγία διακεκριμένου και πολύ αγαπητού μέλους μας [επιθυμεί να διατηρήσουμε την ανωνυμία και το τηρούμε] που κάλυψε το συνολικό κόστος δημιουργίας της ιστοσελίδας, ποσό ιδιαιτέρως σεβαστό. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας, μαζί με την εγκάρδια ευχή μας για προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία της / του συνδρομητή.
Υπογραμμίζουμε ότι η ιστοσελίδα μας βρίσκεται στα πρώτα βήματά της και σταδιακά εμπλουτίζεται με υλικό. Αυτός είναι ο χώρος όπου όλοι οι συγχωριανοί θα καταθέτουν τη συνδρομή τους με εποικοδομητικές σκέψεις, ιδέες και απόψεις για το καλό του Σκαμνού και των ανθρώπων του.

Με την ευκαιρία αυτής εδώ της επικοινωνίας παρακαλούμε και για τη βοήθεια των συγχωριανών στη συμπλήρωση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων, που μας επιτρέπει με την σύγχρονη τεχνολογική υποδομή την άμεση επικοινωνία. Προς τον ίδιο στόχο κινείται και το ειδικό φόρουμ που θέλουμε να αναπτύξουμε στην Ιστοσελίδα.

Ολόψυχα μεταφέρουμε τις ευχές μας για τις επικείμενες γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, μαζί με την ολόψυχη ευχή να μπορέσουμε στην πατρίδα μας να ξεπεράσουμε τη βαθιά και πολύπλευρη κρίση, να γυρίσουμε σελίδα, αφού αποκηρύξουμε κάθε τι που έβλαψε τον τόπο μας και έφερε την καταστροφή. Μπούσουλας εδώ δεν μπορεί παρά να είναι οι παρακαταθήκες των άξιων προγόνων μας, που δυστυχώς αγνοήθηκαν.
Με πολλή αγάπη

Γιώργος Αποστολόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *