FtS112 – Ειδήσεις, σχόλια, απόψεις

Σταματία Ευστράτογλου

Μνήμη Κώστα Γκόλφη

Την Κυριακή 10.10.2010 τελέσθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης το μνημόσυνο 3ετίας του αείμνηστου Κώστα Γκόλφη. Μίας προσωπικότητας από τις πλέον εξέχουσες στο Σκαμνό και –επίσης- ένας από τους πλέον δραστήριους προέδρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαμνού.

Η οικογένεια παρέθεσε σε μεγάλο πλήθος συγγενών και φίλων γεύμα στο σπίτι Γκόφη – Στεργίου.

Η διδαχή του Κώστα παραμένει επίκαιρη για όλους μας, να σταθμίσουμε την δια βίου στάση και συμπεριφορά μας σε προσωπικό, αλλά και συλλογικό επίπεδο, με άξονα τον πολιτιστικό μας σύλλογο, με τρόπο χρήσιμο στην κοινωνία. Καλούμαστε όλοι μας τιμώντας τη μνήμη του, όπως ασφαλώς το πράττουν τα παιδιά του, να συνεχίσουμε το έργο του.

Το πάρκο στον κόμβο

Το όμορφο του Συλλόγου στον Κόμβο Αγίου Αθανασίου ολοκληρώθηκε με την καλαίσθητη περίφραξη και την φροντίδα για τα φυτά που γίνονται όλο και πιο όμορφα. Άλλαξε εντελώς η εικόνα στην είσοδο του χωριού μας.

Δεν προλάβαμε, ωστόσο, να καμαρώσουμε το όμορφο αυτό έργο που τόσο κόπο, χρήματα και προσωπική εθελοντική εργασία χρειάσθηκε για την ολοκλήρωσή του μέχρι που κάποιο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην καλαίσθητη περίφραξη και προκάλεσε σοβαρή ζημιά.

Τώρα και πάλι θα χρειασθεί η επισκευή της περίφραξης, αλλά και μία νέα εξόρμηση απ’ όλους μας για τον καθαρισμό του. Απαραίτητη κρίνεται επίσης η τοποθέτηση ενός κάδου απορριμμάτων στο χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *