Υπάρχει δήμος για το Σκαμνό;

FtS108

Έχουμε μηνύματα και επισημάνσεις, αλλά και την διάχυτη κοινή αίσθηση δείχνει ότι το χωριό διολισθαίνει σε μία κάθε άλλο παρά κολακευτική κατάσταση. Η σχετική αδρανοποίηση του Συλλόγου μας, ελλείψει στέγης, έχει ως επακόλουθο να λιγοστεύουν και οι εξορμήσεις καθαριότητας των δημοτικών και κοινόχρηστων χώρων με σκουπίδια δεξιά και αριστερά, όπου κι αν στρέψεις κανείς το βλέμμα του. Εικόνα ντροπής που μας αδικεί.

Από άλλο σημείωμα, αντιγράφουμε και θλιβόμαστε:

Θα εξακολουθήσουμε επαναλαμβάνοντας την έλλειψη κάδων στα καινούργια σπίτια του χωριού, μήπως και κάποιος από τους δημοτικούς άρχοντες συγκινηθεί και φροντίσει για την τοποθέτησή τους.

Με τα χιόνια είχαμε και πάλι μία επιλεκτική μέριμνα στο άνοιγμα των δρόμων. Εξαιρέθηκαν από το άνοιγμα των δρόμων τα καινούργια σπίτια. Εμείς όμως γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι αυτοί, είναι απολύ5τως συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις των έναντι του Δήμου και πληρώνουν μάλιστα όχι ευκαταφρόνητα τέλη. Κάποτε, λοιπόν θα πρέπει να δοθεί εντολή στους υπαλλήλους του Δήμου να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μην συντρέχουν τους κατοίκους του Σκαμνού κατ’ επιλογήν. Να ανοίγουν τους δρόμους για όλα τα σπίτια.

Αμφίκλεια – Πολύδροσο

Λίγο παραδίπλα μας είναι η Δήμος Αμφίκλειας που λειτουργεί σαν υπόδειγμα. Άλλαξε την εικόνα της Αμφίκλειας ενώ υποστηρίζει το ίδιο σθεναρά κάθε χωριό και δημοτικό διαμέρισμα της δικαιοδοσίας του με μία πολυποίκιλη δραστηριότητα.

Η Αμφίκλεια με Δήμαρχο τον Καθηγητή Νάκο Τσιτσιπή, μαζί με το Πολύδροσο και τον άξιο επίσης Δήμαρχο Γεωργούση, μπόρεσαν να συγκροτήσουν το αντίπαλο δέος της Αράχωβας και του δυτικού Παρνασσού, φιλοτεχνώντας το δικό τους ύφος στην ανατολική πλευρά του όρους. Χαιρόμαστε για τους γείτονές μας και τους συγχαίρουμε για τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *