Berlioz: Les Troyens – Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», συνεχίζεται με το εκπληκτικό έργο του Berlioz: «Les Troyens» (Οι Τρώες). Η φημισμένη σκηνοθεσία του 2003 της Francesca Zambello στο έπος του Τρωικού Πολέμου του Berlioz, αναβιώνει στη ΜΕΤ. Διευθυντής Ορχήστρας είναι ο Fabio Luisi.

Πρωταγωνιστούν: ο Marcello Giordani στον κεντρικό ρόλο του Αινεία, του ήρωα που φεύγει από τα ερείπια της Τροίας για ν’ αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στο βόρειο-αφρικανικό βασίλειο της Καρχηδόνας.

Η Deborah Voigt αναλαμβάνει τον ρόλο της «καταραμένης» μάντισσας Κασσάνδρας. Συμπρωταγωνιστεί η Susan Graham, στο ντεμπούτο της στη ΜΕΤ, με τον ρόλο της Διδούς, της ευγενικής αλλά θλιμμένης βασίλισσας της Καρχηδόνας.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Η παράσταση «Les Troyens» του Berlioz θα μεταδοθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 στις 19.00, από Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και τις παρακάτω αίθουσες προβολής του δικτύου:

• Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής
• Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου
• Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Βόλου
• Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Εισιτήρια για την παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, προπωλούνται στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Υψηλάντου 17, τηλέφωνα επικοινωνίας 22310-33325 και 32215. Τιμές εισιτηρίων 20 ευρώ γενική είσοδος (πλατεία), 15 ευρώ μαθητικό-φοιτητικό-ανέργων και για συλλόγους άνω των 20 ατόμων.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *