Και πάλι ο δρόμος Αγίου Αθανασίου

FtS98

Επαναφέρεται το γνωστό πρόβλημα της ολισθηρότητας και επικινδυνότητας του κατωφερικού δρόμου Αγίου Αθανασίου για τον οποίο επιβάλλεται η άμεση διορθωτική παρέμβαση ανακατασκευής . Νέο υπόμνημα των κατοίκων της περιοχής προς το Δήμαρχο αποσκοπεί να ευαισθητοποιήσει τους αρμοδίους.

Κάτοικοι Σκαμνού
Περιοχής Αγίου Αθανασίου

Προς το
Δήμαρχο Γοργοποτάμου
Μοσχοχώρι Φθιώτιδος

Σκαμνός, 11.06.2008
Επικινδυνότητα οδού Αγίου Αθανασίου

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

επαναφέρουμε το παραπάνω ζήτημα που ήδη προ διετίας έθεσε υπόψη σας ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, χωρίς ωστόσο, να έχει εκδηλωθεί μέχρι σήμερα κάποιο ενδιαφέρον εκ μέρους του Δήμου για την αντιμετώπιση μίας κατάστασης που είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Υπενθυμίζουμε και επισημαίνουμε: Λόγω της μεγάλης κατωφέρειας ο δρόμος αυτός που ατυχώς ασφαλτοστρώθηκε πάνω στο προϋπάρχον τσιμέντο προ ετών κατέστη πολύ ολισθηρός για πεζούς και αυτοκίνητα όταν βρέχει ή χιονίζει. Μία σειρά από κατοίκους συγχωριανούς στην υπόψη περιοχή, αλλά και ανύποπτοι τρίτοι αντιμετωπίζουν αυτό το μεγάλο κίνδυνο, καθώς ακόμη και λίγες σταγόνες βροχή, όπως και πριν από λίγες μέρες, -στη μέση του καλοκαιριού- καθιστούν αυτό το οδικό τμήμα άκρως επικίνδυνο «ακόνι» πάνω στο οποίο κινούνται ανεξέλεγκτα και με μεγάλη σφοδρότητα τα αυτοκίνητα.

Θέλουμε να τονίσουμε και πάλι την ανάγκη επείγουσας αποκατάστασης αυτού του σοβαρού προβλήματος, που δεν είναι άλλη από την απομάκρυνση της ολισθηρής ασφάλτου και την επαναφορά αντιολισθηρής τσιμεντόστρωσης με κάθετες ραβδώσεις στα πιο επικίνδυνα σημεία.

Προσβλέπομε στην κατανόηση και άμεση αντίδρασή σας, ώστε να μπορεί ο δρόμος αυτός να είναι βατός και όταν είναι βρεγμένος και ασφαλώς πριν θρηνήσουμε θύματα.

Με τιμή

Οικογένεια Αθανασίας & Κικής Σαντοριναίου Οικογένεια Κώστα Γκούμα
Οικογένεια Δημητρίου Ευστράτογλου
Oικογένεια Αθανασίου Ακρίβου
Οικογένεια Κώστα & Ροδοθέας Τζιβάρα
Οικογένεια Γιώργου Αποστολόπουλου – Μαρία Ν. Αποστολοπούλου
Οικογένεια Γιώργου Στεφ. Τζιβάρα
Οικογένεια Δημήτρη Τσεμπερλή
Οικογένεια Ευθυμίου Δ. Τζιβάρα
Οικογένεια Λάμπρου Νιάφα
Οικογένεια Αθανασίου & Μαρίας Γκόλφη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *