FtS97 – Ειδήσεις, σχόλια, απόψεις

Επιμέλεια: Σταματία Ευστράτογλου

Διπλο-ευτυχής η οικογένεια Στεργίου

Δίδυμα υγιέστατα αγοράκια απέκτησε ο αγαπητός μας Παναγιώτης Στεργίου! Πανευτυχής με το δίκιο της η μητέρα, αλλά δεν πάνε πίσω και οι γιαγιάδες και παππούδες.

Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στο Παναγιώτη και την κα Στεργίου, καθώς επίσης στην περήφανη γιαγιά Ελένη και παππού Δημήτρη!
Πληροφορούμαστε ότι τα δύο αγοράκια θα λάβουν τα ονόματα των δύο παππούδων: Δημήτρης και Γιώργος. Ας είναι καλότυχα!

Αποκριές – Καθαρά Δευτέρα

Η έλλειψη στέγης και κατάλληλου χώρου στέρησε τους συγχωριανούς από την ευκαιρία να γιορτάσουν, όπως κάθε χρόνο. Η αμηχανία, όμως, παραχώρησε τη θέση της στην ευρηματικότητα των δαιμόνιων Σκαμνιωτών. Κάποιος έριξε την ιδέα και να που δεκάδες αυτοκίνητα, εξοπλισμός πικ νικ, μικρές ψησταριές για χταπόδια και άλλα της περίστασης, camping με πρωτοφανή κοσμοσυρροή, συγκεντρώθηκαν στο λόφο του Αγίου Ευσταθίου, όπου έγινε μία θαυμάσια γιορτή που τη χάρηκαν και θα την θυμούνται μικροί και μεγάλοι. Όλα δείχνουν ότι αυτή η πρωτοβουλία και η ευχάριστη εμπειρία βάζει τα θεμέλιά της, ώστε αυτή η γιορτή και με αυτό τον τρόπο, σε τούτο τον πανέμορφο χώρο, να γίνει θεσμός.

Πάσχα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαμνού στέλνουν με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα τις πλέον εγκάρδιες ευχές των σε όλους τους συγχωριανούς, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Οι πυρετώδεις ετοιμασίες για μία πρωτοφανή σε ομαδικότητα γιορτή με το ψήσιμο του αρνιού, δυστυχώς εξ αιτίας του καιρού που δεν ήταν σύμμαχος, ματαιώθηκαν. Το θετικό ήταν η ευπρόσδεκτη βροχή σε μία περίοδο που το ζήτημα της ύδρευσης παίρνει μεγάλη προτεραιότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *