FtS87 – Ειδήσεις, σχόλια, απόψεις

Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε!

Για το μέλλον και την προκοπή του Σκαμνού είναι μεν χρήσιμη η μεταδημότευση, αλλά πιο ουσιαστική είναι η αυθεντική αύξηση του πληθυσμού με τα νέα γεννητούρια καθώς έτσι αντιμετωπίζεται και το ευρύτερο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Με ιδιαίτερη χαρά και μαζί με τις εγκάρδιες ευχές μας η νέα γενιά του Σκαμνού να αναδειχθεί αντάξια των γονιών και ακόμη καλύτερη, έχουμε να πληροφορήσουμε, όσους ενδεχομένως δεν το είχαν υπόψη τους ότι:

Η οικογένεια της Χριστίνας και Θανάση Τσαντήλα, έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, μία χαριτωμένη κορούλα. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι νονός του παιδιού θα είναι ο Κώστας Γέμελος.

Στην οικογένεια της Δέσποινας και Σπύρου Μαυρόγαλου, ο πελαργός έφερε το τρίτο παιδί, μία όμορφη κορούλα.

Στην οικογένεια της Ευαγγελίας και Στέλιου Γ. Αστρακά μεγάλη ευτυχία έφερε η γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ενός υγιέστατου αγοριού.

Μεγάλη χαρά έφερε η όμορφη Μαρία, χαρίζοντας στο φίλο Γιάννη Ευστράτογλου το πρώτο τους παιδί, μία υγιέστατη και όμορφη κορούλα, κάνοντας παππού το δικαιολογημένα υπερήφανο Πρόεδρο του Συλλόγου μας Δημήτρη Ευστράτογλου και την αγαπητή μας Τούλα.

Η διαπιστωμένη ως άνω δυναμική ενισχύεται καθώς την 2α Σεπτεμβρίου 2006 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου δύο υπέροχα παιδιά, ο Γιώργος Γέμελος με την πανέμορφη Μαρίνα Τριγκατζοπούλου. Το μυστήριο τελέσθηκε στην Βαρυμπόπη Αττικής, σε ένα όμορφο χώρο που ονομάζεται Κτήμα Αριάδνη, όπου μετά την τέλεση του μυστηρίου σε παρακείμενο χώρο ακολούθησε δεξίωση για τις αρκετές εκατοντάδες καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους πολύ καλή εκπροσώπηση είχε και το Σκαμνιώτικο στοιχείο. Τις καλύτερες ευχές μας στη Μαρίνα και το Γιώργο για ένα βίο ανθόσπαρτο, με ευτυχία και πολλούς απογόνους.

Περαστικά

Περαστικά στο Γιώργο Μ. Αστρακά, τον ακούραστο ταμία και βασικό στέλεχος του Συλλόγου μας, που χρειάσθηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, η οποία πέτυχε απόλυτα. Για προληπτικούς και μόνο λόγους ο Γιώργος δεν παρέστη στις εργασίες της Συνέλευσης και τις εορταστικές εκδηλώσεις του 15Αύγουστου.

Το Ταβερνάκι του Σκαμνού

Ο Κώστας Γκούμας που στερήθηκε τη βοήθεια του Σταύρου, του γιου του, λόγω σπουδών, δήλωσε ήδη από πέρυσι ότι δεν θα ήταν σε θέση να λειτουργήσει και αυτή τη σεζόν το ταβερνάκι μας. Με την κοινοποίηση της εξέλιξης αυτής εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από δύο υποψήφιους συγχωριανούς, το Δημήτρη Κ. Πολυζωίδη και τον Θανάση Κ. Ντάο. Ο Κώστα Ντάος έδειξε έντονο ενδιαφέρον υπέρ του γιου του και ο Δημήτρης Πολυζωίδης απέσυρε το δικό του ενδιαφέρον. Σε διαβουλεύσεις που έκανε ο Πρόεδρος κ. Ευστράτογλου με τον Θανάση Κ. Ντάο, εκδηλώθηκε ολόπλευρη υποστήριξη του Συλλόγου που έθεσε στη διάθεσή του ολόκληρο τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις, χωρίς αντάλλαγμα, υπογράφηκε η σχετική σύμβαση, αλλά ο Θανάσης δεν απεδείχθη ικανός να ανταποκριθεί και δεν εκπλήρωσε την υποχρέωσή του απέναντι στο Σύλλογο και το χωριό προκαλώντας εύλογη δυσφορία.

Το μεν πνεύμα πρόθυμον … Ο Θανάσης, ελπίζουμε να ζητήσει τουλάχιστον μία συγνώμη από το Σύλλογο και το χωριό.

Εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα

Οξύνεται το πρόβλημα με τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και μηχανήματα πάσης φύσεως στο Σκαμνό, δημιουργώντας άσχημη εικόνα στον κατά τα άλλα όμορφο οικισμό. Το ζήτημα ετέθη και στη Συνέλευση του Συλλόγου με την παράκληση να κληθούν οι συγχωριανοί και εν ανάγκη ο Δήμος για την απομάκρυνσή τους.

Πληροφορούμε, ωστόσο, τους φίλους συγχωριανούς ότι η ΕΛΠΑ (τουλάχιστον αυτό ισχύει με εντυπωσιακά αποτελέσματα στο Λεκανοπέδιο Αττικής) έναντι ενός μικρού μόνον ποσού (35 Ευρώ) αναλαμβάνει την απομάκρυνση των αποσυρόμενων αυτοκινήτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *