FtS83 – Η τοπική μας αυτοδιοίκηση

Επικινδυνότητα δρόμου Αγίου Αθανασίου

Το πρόβλημα της επικινδυνότητας του δρόμου Αγίου Αθανασίου επανέφερε προσφάτως στο Δήμαρχο και το τοπικό Συμβούλιο Σκαμνού – Οίτης ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Δ. Ευστράτογλου, με αφορμή ατύχημα που σημειώθηκε.

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

σας είχαμε και παλαιότερα αναφέρει, ότι ο δρόμος Αγίου Αθανασίου (στο Σκαμνό) είναι πολύ επικίνδυνος και ολισθηρός, όλες τις εποχές του έτους, και φυσικά, εξαιρετικά επικίνδυνος το χειμώνα, τόσο για πεζούς, όσο και για τα οχήματα.

Ήταν ατυχής η κάλυψη της τσιμεντόστρωσης με άσφαλτο και μάλιστα μη αντιολισθηρή.

Οι φόβοι μας, δυστυχώς, επαληθεύτηκαν. Την περασμένη εβδομάδα φορτηγό (κ. Στεργίου) γλίστρησε στο δρόμο αυτό και σταμάτησε μόλις στο .. Ιατρείο! Ευτυχώς χωρίς σοβαρά περαιτέρω ατυχήματα.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος την οποία εμείς βλέπουμε με εκ νέου τσιμεντόστρωση με ραβδώσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας εκ των προτέρων και διατελούμε

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση / Νίκος Κασσιός

Μέσα από τις στήλες της ΦτΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συντοπίτη μας Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Νικόλαο Κασσιό για το ενδιαφέρον του που δείχνει στο Σκαμνό και τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο.

Ουσιώδης η ηθική στήριξη που μας παρέχει στο έργο μας, αλλά και η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας από τους πόρους της Νομαρχίας με ποσό 700 Ευρώ.

Δ. Ευστράτογλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *