Ο Σκαμνιώτηε Δασολόγος Μάκης Αποστολόπουλος

FtS74

Απολύτως δίκαια θεωρείται από όσους γνωρίζουν το επιστημονικό του διαμέτρημα, την προαγωγή του Σκαμνιώτη επιστήμονα κ. Μάκη Αποστολόπουλου στη θέση του Επιθεωρητή Δασών Στερεάς Ελλάδας. Στους κύκλους του συγκεκριμένου χώρου είναι γνωστό το ήθος, η επιστημονική γνώση και η αφοσίωση του συγχωριανού στην υπόθεση της προστασίας των δασών και της χλωρίδας.

Ευχόμαστε εγκάρδια κάθε επιτυχία στον διακεκριμένο συγχωριανό που με την επαγγελματική δράση και κοινωνική του προσφορά τιμά το χωριό μας.

Πρόσφατα με τις καλές ενέργειες του κ. ΜΑ εξασφαλίσθηκε μία παρτίδα φυτών ελάτης από το Δασαρχείο Αμφίεσης. Για την παραλαβή και μεταφορά των δενδρυλλίων φρόντισα, ποιος άλλος;

– Μα ο μονίμως … ύποπτος για κάθε πράξη που αναδεικνύει και αναβαθμίζει το Σκαμνό. Ο Κώστας Γέμελος που αν και με δική του πρωτοβουλία δεν θέλησε να μετέχει στη νέα διοίκηση του πολιτιστικού μας Συλλόγου, εν τούτοις δεν παύει να εργάζεται και να προσφέρει στο χωριό.

Η ιδέα που ήδη τον τελευταίο καιρό εφαρμόσθηκε, να διανέμονται τα φυτά και να χρεώνονται σε Σκαμνιώτικες οικογένειες είναι πολύ καλή. Αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως μεταφέρεται σε κάθε οικογένεια η φροντίδα περιποίησης των φυτών. Οι δενδροφυτεύσεις σε ελεύθερους δημοτικούς η δημόσιους χώρους, δεν έφεραν στο παρελθόν τα πρέποντα αποτελέσματα. Τα δενδρύλλια υπέφεραν από έλλειψη περιποίησης, ποτίσματος, αλλά και από τις επιδρομές των κατσικιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *