Νικόλαος Στεφανή Τζιβάρας

FtS60

Μας άφησε ο Νίκος Στεφανή Τζουβάρας

Έναν πολύ καλό Σκαμνιώτη χάσαμε στις 28.02.2001 εντελώς ξαφνικά: Τον Νικόλαο Στεφανή Τζουβάρα (71) εξαίρετο μέλος μιας όντως υπέροχης και δακτυλοδεικτούμενης οικογένειας που αξιώθηκε να αναδείξει ο αείμνηστος Στεφανής. Ο Νίκος που χάρις στην γραφειοκρατία έλαβε το επώνυμό του ως Τζουβάρας (και όχι Τζιβάρας, όπως τα αδέλφια του ή άλλοι ομώνυμοι συγχωριανοί) έζησε στη Λάρισα, όπου υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Σώμα μέχρι το 1981 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Το χτύπημα ήρθε αναπάντεχα και έπληξε σκληρά την οικογένεια του καθώς τίποτα το ανησυχητικό δεν προηγήθηκε στην υγεία του. Η καρδιά πρόδωσε το Νίκο μπροστά στην πόρτα του σπιτιού του καθώς επέστρεφε από μία βόλτα στην πόλη με φίλους του.

nikolaosstefanityivaras

Ο Νίκος ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα του ανέδειξε άριστη οικογένεια. Δύο παιδιά επιστήμονες με πλήρη επαγγελματική αποκατάσταση. Την Καίτη που είναι καθηγήτρια της Αγγλικής Φιλολογίας, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που εργάζεται ήδη με επιτυχία στη Λάρισα και τον Κώστα που είναι Γεωπόνος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται επίσης στη Λάρισα.

Ασφαλώς ο Νίκος δεν άφησε εκκρεμότητες και υπήρξε αυτό που λέμε σωστός νοικοκύρης, αλλά ο αιφνίδιος χαμός του συνιστά αναμφίβολα μεγάλη απώλεια για την οικογένειά του, τον πόνο της οποίας συμμεριζόμαστε εκφράζοντας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *