FtS108 – Αλληλογραφία

Οικογένεια Δημητρίου Π. Αποστολοπούλου

Προς τον εκδότη της ΦτΣ κ. Γ. Αποστολόπουλο

Πέμπτη, 21.01.2010

Παρακαλώ όπως μου αποστείλετε το νέο και πολύ ωραίο ημερολόγιο του Σκαμνού 2010. Έλαβα την εφημερίδα πρόσφατα και το είδα εκεί. Πρέπει να είναι υπέροχο. Δεν μου το έχετε αποστείλει ποτέ, όπως κάνετε σε άλλους Σκαμνιώτες που μένουν στην Αθήνα.

Ευχαριστώ

Σύνταξη

Ημερολόγιο Σκαμνού 2010

Αγαπητή μου Γεωργία καλημέρα!

Σε ευχαριστώ πολύ για το γράμμα σου από 21.01.2010 σχετικά με το ημερολόγιο Σκαμνού. Είναι πολύ ευχάριστο για μας που εργασθήκαμε γι’ αυτή τη δημιουργία να ακούμε ευμενή σχόλια για την δραστηριότητά μας στο πλαίσιο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.

Λυπάμαι που δεν έχω δυστυχώς ούτε ένα ημερολόγιο να σου στείλω. Από το διοικητικό Συμβούλιο πήρα μόνον ένα αριθμό ημερολογίων για να τα δώσω σαν ένα είδος φιλοφρόνησης σε φίλους του Συλλόγου που μας στηρίζουν σε διάφορες δραστηριότητές μας και κυρίως σε συνεργάτες της ΦτΣ που ό,τι κάνουν το προσφέρουν ανιδιοτελώς.

Η διάθεση του ημερολογίου γίνεται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ξέρω ότι έχουν πάρει κάμποσα τεύχη για διάθεση σε μέλη και φίλους του Συλλόγου μας. Στην δική σου περιοχή, επί παραδείγματι, βρίσκεται η κα Μαρία Τζιβάρα – Τσεμπερλή, που είναι και η γενική γραμματεύς του Συλλόγου μας. Στην ΦτΣ, τελευταία σελίδα, παρατίθεται πάντοτε η «ταυτότητα» του εντύπου μαζί με ονόματα και τηλέφωνα στελεχών της διοίκησης του Συλλόγου. Πιθανόν η Μαρία να έχει ίσως ένα ημερολόγιο να σου δώσει.

Ευχόμαστε σε σένα και την οικογένειά σου κάθε καλό! Με ιδιαίτερη αγάπη ΓΑ

ΥΓ
Να σημειώσουμε ότι πέρυσι και πρόπερσι δεν παρήχθη ημερολόγιο, αφού ο Σύλλογος προχώρησε σε δύο μεγάλες εκδόσεις βιβλίων που επίσης εκτιμήθηκαν από τα μέλη, φίλους και ανθρώπους του πνεύματος στην ευρύτερη περιοχή μας. Συνεπώς δεν έγινε κάποια παράληψη.

Γιώργος Αλμπούρας

Ευχαριστούμε πολύ τον εξαιρετικό φίλο του Σκαμνού και του Συλλόγου μας διαπρεπή δικηγόρο Πειραιώς κ. Γιώργο Αλμπούρα (Ακτή Ποσειδώνος 10, τηλ. 210-422 51 81) για τις ευχές του προς τους Σκαμνιώτες μέσω της ΦτΣ.

Συνεπής φίλος παρακολουθεί και ενδιαφέρεται για τη δράση του Συλλόγου μας και δεν κρύβει την συμπάθειά του για τις περιπέτειές μας με τον δικό μας Δήμο Γοργοποτάμου και το στεγαστικό μας πρόβλημα. Έχει μεγάλη σημασία να υπογραμμίσουμε το ενδιαφέρον του Γιώργου γιατί προέρχεται από έναν συντοπίτη, Μπραλιώτη, λειτουργό της δικαιοσύνης του οποίου το ήθος δεν μπορεί εύκολα να συγκριθεί και να βρει το όμοιό του. Ένα μόνον να υπογραμμίσουμε: Το κτίριο όπου στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου στην Αθήνα, αποτελεί προσφορά του Γιώργου. Μπροστά σε τέτοιες κοινωφελείς πράξεις, τα λόγια είναι περιττά και το ήθος που τόσο λείπει από τις μέρες μας, αυταπόδεικτο.

Τις ευχές του συνοδεύει ο Γιώργος με μία όμορφη κάρτα που κοσμείται από περίτεχνο σκίτσο, έργο του γιου του Πάνου που σπουδάζει Μηχανολόγος Μηχανικό στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Ο δεύτερος γιος του Γιώργου σπουδάζει νομικά.

Η αγάπη και η φιλιά του τιμά το Σκαμνό.

Στίρφακα

Ευχαριστούμε τους καλούς φίλους συντοπίτες από τη Στίρφακα Λεινοκλαδίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγιος Γεώργιος» για το ωραίο περιοδικό Νο 4 που εξέδωσαν και είχαν την ευγενή καλοσύνη να μας το στείλουν.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην κοινωφελή τους δραστηριότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *