FtS111 – Αλληλογραφία

Μία αξιέπαινη εκδοτική πρωτοβουλία

Στο τελικό στάδιο έκδοσης βρίσκεται μία καθ’ όλα αξιέπαινη εργασία του καλού φίλου και συνεργάτης κ. Βίκτωρα Σαμπώ από το Παλαιοχώρι. Προϊόν μακροχρόνιας έρευνας είναι η εργασία του Βίκτωρα με στοιχεία λαογραφίας, ιστορίας και εθίμων της περιοχής μας.

Συγχαίρουμε το φίλο συγγραφέα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εργασία του.

Βήμα επικοινωνίας και προβληματισμού

Ευχαριστούμε τους καλούς φίλους της Ένωσης Προβληματισμού και Επικοινωνίας για το πολύ ενδιαφέρον περιοδικό που μας έστειλαν: Τρίμηνη έκδοση ΕΠΕΑ τεύχος 16ο Απρίλιος – Ιούνιος 2010. Πρόκειται για την σύμπλευση ανθρώπων προηγμένης μόρφωσης με κοινωνική ευαισθησία και γόνιμο προβληματισμό πάνω σε καίρια ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

Ένωση Προβληματισμού, Επικοινωνίας και Αλληλεγγύης
Χαλκοκονδύλη 25
10432 Αθήνα
Τηλ & Φαξ 210-5231264
www.epea.org.gr

Αξίζει όλως ιδιαιτέρως να επισημάνουμε ότι επίλεκτα μέλη της υπόψη ομάδας είναι και συγχωριανοί μας Αποστολοπουλαίοι απόγονοι του αείμνηστου Ευθύμιου, όπως ο Δασολόγος Ευθύμιος Ι. Αποστολόπουλος, η εκπαιδευτικός Μαρία Απ. Αποστολοπούλου, η οικονομολόγος Αλέκα Απ. Αποστολοπούλου κλπ που με τα άκρως ενδιαφέροντα άρθρα τους για το περιβάλλον (Δάσος και Νερό από τον Ευθύμιο) και ταξίδια γνώσης, μελέτης και εμπειρίας (Οδοιπορικό Λίμνη Πλαστήρα – Περτούλι – Μετέωρα από την Μαίρη) κοσμούν και στηρίζουν ουσιαστικά την ωραία έκδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *