Μιχάλης Γ. Αστρακάς

FtS110

Αισθάνομαι υπερήφανη που ο Μιχάλης συγκαταλέγεται μεταξύ των μελών του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, κατέχοντας μάλιστα και τη θέση του Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Λαμπρός νέος επιστήμων – επαγγελματίας δικηγόρος, άξιος λειτουργός της Δικαιοσύνης με απαράμιλλο ήθος, ενεργό μέλος της Λαμιώτικης, αλλά και ευρύτερης Φθιωτικής κοινωνίας. Η αγωγή που έλαβε από δύο υπέροχους γονείς, το Γιώργο και την Άννα, ήταν φυσικό να τον ωθήσουν σε δράσεις με κοινωνικό αντικείμενο μετέχοντας πέραν του δικού μας Σκαμνιώτικου Πολιτιστικόυ Συλλόγου σε πλήθος άλλων συλλογικών φορέων με επιστημονικό, ιστορικό, και κοινωφελές αντικείμενο.

Επικαλούμενη την οικογενειακή αγωγή, δεν το πράττω, τυχαίως. Ο πατέρας του Μιχάλη, ο Γιώργος Μιχ. Αστρακάς από τα εφηβικά του χρόνια, σε χρόνους χαλεπούς, έχοντας κι αυτός με τη σειρά του τα ίδια ερεθίσματα από τον αξέχαστο πατέρα του, σφυρηλάτησε ακέραιο χαρακτήρα και αναδείχθηκε σε δημοκράτη αγωνιστή με ξεκάθαρες αντιλήψεις που ποτέ του δεν τις πρόδωσε, ούτε μάσησε τα λόγια του. Φιλόπονη όλη η οικογένεια, δημιουργική και τίμιοι αγωνιστές της ζωής. Μία οικογένεια πρότυπο που αξίζει να προβάλλεται σαν τέτοιο.

StE

***

FtS81

Προς το χορό του Ησαϊα οδεύει ο αγαπητός φίλος και εξέχον στέλεχος του Συλλόγου μας, Δικηγόρος Μιχάλης Γ. Αστρακάς. Η πανέμορφη Αδαμαντία (Δουλοπούλου) επίσης Δικηγόρος Λαμίας, γνωστή και πολύ αγαπητή στο Σκαμνό και στις τάξεις του Πολιτιστικού μας Συλλόγου τον οποίο έχει συνδράμει ποικιλοτρόπως, ιδίως με το ταλέντο της να σαγηνεύει και να πουλάει εύκολα τους λαχνούς στο πανηγύρι, κατάγεται από την Πύλη Τρικάλων, όπου στις 14 Μαϊου 2005 και ώρα 20:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, Αγίας Μονής Τρικάλων θα τελεσθεί το μυστήριο των γάμων των χαρισματικών νέων επιστημόνων – επαγγελματιών.

Οι εγκάρδιες ευχές μας συνοδεύουν το ζευγάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *