Μετά τη μεγάλη απώλεια του Θανάση Παναγή

Πολιτιστικός Σύλλογος Σκαμνού

Telefax-Message 22310-82688
Προς την Κοινότητα [Σκαμνού-] Οίτης
Υπόψη Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου
Πολύκαρπου Aστρακά
35100 Οίτη Φθιώτιδος

Κοινοποίηση:
Αντιδήμαρχο Λαμιέων
κ. Κωνστατίνο Μουστάκα
By E-Mail: info@lamia-city.gr
Σκαμνός / Αθήνα 28.03.2013
Μετά τη μεγάλη απώλεια του Θανάση Παναγή

Κύριε Πρόεδρε!

Η απώλεια του αξέχαστου Θανάση Παναγή, δεν βύθισε στη θλίψη μόνο την οικογένειά του, αλλά προκάλεσε μεγάλη στενοχώρια και στους Σκαμνιώτες, όλως δε ιδιαιτέρως στον Πολιτιστικό μας Σύλλογο, που είδε να χάνεται ένας άξιος τοπικός άρχοντας με ήθος και μοναδική συνέπεια που δύσκολα μπορούμε να βρούμε όμοιό του, όσο πίσω κι αν πηγαίνουμε ψάχνοντας.

Επικοινωνούμε μαζι σας σε θεσμικό επίπεδο, επειδή διαδέχεστε τον εκλιπόντα στην θέση του Προέδρου της Κοινότητας. Δεν μπορούμε δυστυχώς παρά να κρατούμε υπό σημείωση, ότι στο κοντινό παρελθόν πρωτοστατήσατε μίας πολεμικής κατά του Συλλόγου μας και στελεχών του, ώστε να ανακοπεί η σημαντική κοινωφελής δράση του Συλλόγου που αναμόρφωσε το Σκαμνό, από την ίδρυσή του και δώθε.

Με αυτό το πλαίσιο θέλουμε να σας παρακαλέσουμε:

1. Να μεταφέρετε στα μέλη του κοινοτικού μας συμβουλίου τα αισθήματα βαθιάς θλίψης της διοίκησης και των μελών του Συλλόγου μας για την απώλεια του Θανάση Παναγή στο πρόσωπο του οποίου είδαμε έναν εξόχως έντιμο, συνεπή και αποτελεσματικό παράγοντα ΟΤΑ με ιδιαίτερο ψυχικό μεγαλείο, αντικειμενικότητα και στήριξη σε κάθε κοινωφελή δράση.
2. Να θέσουμε το ερώτημα σε σχέση με το πως μπορούμε να θεωρούμε εκκρεμή ζητήματα που είχαν συζητηθεί με τον αείμνηστο Θανάση, έχοντας εκ μέρους του ρητές διαβεβαιώσεις για θετική αντιμετώπιση από τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα τα εξής δύο σημαντικότερα εξ αυτών:
a. Σύστημα κλιματισμού στην αίθουσα του σχολείου – πολιτιστικού κέντρου του Σκαμνού. Συγκεκριμένα εδώ έχουμε να σημειώσουμε: Ο Θανάσης είδε με καλή διάθεση και καλοχαιρέτησε την επανοδο του Συλλόγου μας στον φυσικό του χώρο, στο συγκρότημα του σχολείου, και τις νέες ενέργειές μας για βελτιώσεις και προσθήκες στο εσωτερικό του κτιρίου, καθώς και στον περίβολο. Ο ίδιος υποσχέθηκε ως συμμετοχή του ΟΤΑ, την εγκατάσταση ενός συστήματος κλιματισμού που θα εξασφαλίζει θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι.
b. Τη βελτίωση του οδικού τμήματος από τη στροφή Τζανακάκη και κάτω προς το νέο τμήμα του οικισμού. Εδώ εκδηλώθηκε η αμέριστη κατανόηση του Θανάση, με δεδομένη την κακή κατάσταση σε μερικά τμήματα αυτού του μικρού οδικού τμήματος από τη μια, και από την άλλη, το γεγονός ότι προς την περιοχή αυτή βρίσκονται πολλά νέα σπίτια με σημαντικό εμβαδόν και αντίστοιχα σεβαστά δημοτικά τρέλη που θα δικαιολογούσαν μία σχετική παρέμβαση.

Επειδή έχουμε αναλάβει μία δέσμευση έναντι των συγχωριανών μας, να τους πληροφορήσουμε επί της πορείας των ανωτέρω ζητημάτων, θα παρακαλέσουμε να μας δώσετε την εικόνα που έχετε.

Με τιμή

Γιώργος Αποστολόπουλος
Πρόεδρος ΔΣ Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαμνού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *