Ελλάδα καλή Ανάσταση…

20130502

Κώστας Στούπας / www.capital.gr

Ο κ. Καραμανλής ο νεώτερος, ο επονομαζόμενος και «κουρασμένος» ή «Βούδας της Ραφήνας» διόρισε ένα συνδικαλιστή φαρμακοποιό διοικητή του ΙΚΑ κι αυτός όπως ήταν φυσικό φρόντισε τη συντεχνία των φαρμακοποιών, αυξάνοντας τις φαρμακευτικές δαπάνες του ιδρύματος, το δημόσιο χρέος και κατά συνέπεια τους φόρους σε εμάς και τα παιδιά μας…

Ο κ. Σαμαράς μετά τη χρεοκοπία και άρα την Αποκάλυψη του παραμυθιού εντός του οποίου ζούσαμε για δεκαετίες, αντί να στείλει τον εν λόγω κύριο σε κάποιο εισαγγελέα τον αντάμειψε με τη θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ.

Ο κ. Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ όντας υπόδικος για κατάχρηση χρημάτων από το συνδικάτο στο οποίο ήταν πρόεδρος, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ με την ψήφο της ΣΑΔ, συνδικαλιστικής παράταξης προσκείμενης πολιτικά στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καραμανλής (ο «Βούδας») για μικροκομματικές σκοπιμότητες επέλεξε να υποστηρίξει για πρόεδρο της δημοκρατίας ένα παροπλισμένο πολιτικό αντίπαλο, ο οποίος θα μείνει στη ιστορία γνωστός για το δάνειο με το οποίο κάλυψε, μεταξύ άλλων φίλων και σπουδαίων «σοσιαλιστών-πατριωτών» του τόπου, το πόθεν έσχες του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου για τη ροζ βίλα, με την οποία προίκισε την Μιμή (το κατά τον αείμνηστο Ευάγγελο Γιαννόπουλο «Κώλοσπιτο» καθώς είχε εκφέρει την φράση: «Κινδυνεύει να πέσει η κυβέρνηση για ένα «κώλοσπιτο»).

Τι άλλο μας απομένει να δούμε; Να επιλέξει ο κ. Σαμαράς επικεφαλής του νέου θεσμού Εθνικού Συντονιστή καταπολέμησης της διαφθοράς τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο με αντιπρόεδρο τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης;

…στην επιλογή αυτού του πρόσωπου ενδέχεται να πετύχει ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή αφού τα «εξαπτέρυγα» του κ. Τσοχατζόπουλου της εποχής της παντοδυναμίας στο ΠΑΣΟΚ (και του ΠΑΣΟΚ) έχουν μεταβληθεί τώρα σε «εξαπτέρυγα» του κ. Τσίπρα, μεταφέροντας ομού τα πολυπόθητα ψηφαλάκια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *