Για τα σοσιαλιστικά ιδεώδη

20130519
Πηγή: www.Olympia.gr

Για πρόστιμο – μαμούθ η κυρία Κουράκου – Παπαντωνίου. Που ο σύζυγος της απειλούσε και με αγωγές, για να μην ξεχνιόμαστε.
ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ “ΤΑΜΕΙΟ”;
Η κυρία Κουράκου – Παπαντωνίου, σύζυγος του μέγα εκσυγχρονιστή, αγαπημένου των βαρόνων, Γιάννου Παπαντωνίου, όπως είχε αποκαλύψει το Ολυμπία από την πρώτη στιγμή, είχε πακτωλό χρημάτων στην HSBC.
Μετά τις απειλές και τις γελοίες δικαιολογίες, το παραδέχθηκαν και οι δύο ότι δεν ήταν ούτε “συνωνυμία”, ούτε του μπατίρη, πρώην συζύγου τα λεφτά.
Και έρχεται το μεγάλο ερώτημα: Που τα βρήκε τα λεφτά η κυρία Κουράκου;
Όπως δείχνουν λοιπόν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ, η κυρία Κουράκου δήλωνε εισοδήματα …20 χιλιάδων Ευρώ ετησίως! Όσο δηλαδή ένας μεροκαματιάρης. Το γεγονός αυτό την φέρνει -εκτός των ποινικών ευθυνών- αντιμέτωπη με πρόστιμο μαμούθ, που βάσει της κείμενης νομοθεσίας αναμένεται να φτάσει το 1,000,000 Ευρώ!
Εάν λοιπόν το δημόσιο διεκδικεί τέτοιο ποσό από μία μόλις υπόθεση, φανταστείτε τι ταμείο θα μπορούσε να κάνει από όλη την λίστα. Ε, κύριε Παπακωνσταντίνου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *