Κ. Φώτη Κουβέλη

20130621

Καλημέρα Φώτη μου!
Πέσ’ μου σε παρακαλώ τι ακριβώς συμβαίνει γιατί βρισκόμαστε σε μία άβυσσο από αμφιβολίες. Μην ξεχνάς, ψήφισα τη ΔΗΜΑΡ στις τελευταίες εκλογές –καλώς ή κακώς- και δικαιούμαι μία απάντηση. Μπορεί κι εγώ να έχω κάποιο λάθος.
Η επιλογή μου για τη ΔΗΜΑΡ στηρίχθηκε στο απλό σκεπτικό ότι ενισχύω ένα κόμμα που δεν ευθύνεται για τις λαμογιές και την καταστροφή της χώρας, ενώ συνάμα, δείχνει μία μετριοπάθεια, παίρνοντας απόσταση από τα ανεδαφικά αν όχι και επικίνδυνα άκρα.
Αντί να δω τη συμβολή σου στο ξεσκαρτάρισμα και την ανόρθωση της χώρας, σε βλέπω να πλαγιοκοπείς κάθε τρωκτικό του δημόσιου τομέα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αγωνία σου μην λιγοστέψει κανείς από την ΕΡΤ, κυρίως αυτοί που διορίστηκαν ρουσφετολογικά από τους άλλους που κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ εισπράττουν τρελά ποσά χωρίς να προσφέρουν τίποτα. Όλον αυτό το συρφετό της διαφθοράς, όμως Φώτη μου, τον πληρώνει ο κοσμάκης χωρίς να το θέλει. Απλά και μόνο επειδή συνδέθηκε με το … ηλεκτρικό. Υιοθετείς την ίδια κασέτα του φίλου σου, ιδιόρρυθμου Μανιτάκη που βάλθηκε να προστατέψει κάθε απατεώνα, επίορκο και κοπανατζή, παράσιτα σε βάρος του απροστάτευτου συμπολίτη στη χειμαζόμενη πατρίδα. Καθηγητής, δα, ο άνθρωπος και δεν έδειξε τόσο καιρό τώρα ότι κάτι μπορεί να κάνει για την αναδιοργάνωση του σάπιου δημόσιου. Και συ κάθεσε και τον καμαρώνεις. Θα μας τρελάνεις τελικά όλους;
Σε καταλαβαίνω, στην παρέα σου της ΔΗΜΑΡ στεγάζονται και άλλοι τέτοιοι ιδιόρρυθμοι ακαδημαϊκοί, αλλά και πολλοί από τους πολύ-διεφθαρμένους συνδικαλιστές που έχουν τεράστια ευθύνη για την καταστροφή της χώρας.
Σε ξέρω για συγκροτημένο, λογικό και ευφυή άνθρωπο, διαπρεπή δικηγόρο. Θέλω μία πειστική απάντηση γι’ αυτά τα τερτίπια και την περίεργη στάση σου. Στο κάτω – κάτω δεν είδες τι έπαθε ο Καρατζαφέρης που εγκατάλειψε την πυρόσβεση ενώ η πυρκαγιά μαίνεται; Ούτε αυτό δεν πρόσεξες;
Τι να σου πω άνθρωπέ μου; Κρίμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *