Βύρων κλπ

20130602
Πηγή: Capital.gr / grobot

Δίπλα ο Βύρωνας από το σκοπευτήριο της Καισαριανής και να θέλει τακίμια με τους υμνητές του Χίτλερ;

byron2

Πού πάμε σύντροφοι; Σε λίγο θα γυρίσει στη ΝΔ κι ο Κώστας ο Μαρκόπουλος, όστις εκατηγορούσε τους μνημονιολάγνους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ως προδότες και υποτελείς…

Τι; Γύρισε κι αυτός; Άντε και ο Γερμενης υπουργός πολιτισμού να πάει μπροστά αυτή η χώρα.

Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους σύντροφε;

Νομίζω ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά:

Ο Μαρκόπουλος, ήτανε εξ αρχής αντιμνημονιακός και κατά του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του ΛΑΟΣ του Άδωνι και του Βορίδη. Δηλαδή ήτανε κόντρα στη Ντόρα τη Μπακογιάννη, η οποία ήτανε επίσης κόντρα με τον αδελφό της τον Κυριάκο που ήτανε κι εκείνος αντιμνημονιακός κάργα ωσάν ο αρχηγός του ο Αντώνης.

Άλλαξε όμως ο αρχηγός και έγινε αντιμνημονιακός, οπότε και ο Μαρκόπουλος, μη μπορώντας να γίνει μνημονιακός έφυγε από το κόμμα και πήγε στου Καμμένου που ήτανε αντιμνημονιακός με πιστοποίηση ISO, ενώ ο Κεφαλογιάννης που ήτανε αντιμνημονιακός και δεν ήθελε να γίνει μνημονιακός έμεινε απ΄έξω από τη Συγγρού χωρίς να πάει μακριά και περίμενε να τονε φωνάξουνε πίσω, όπερ και εγένετο.

Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης ως μνημονιακός πλέον φώναξε και ήρθαν ο Άδωνις και ο Μάκης και κάτι άλλοι πιο β΄ εθνική τύπου Βελόπουλος, Πλεύρης και Ανατολάκης Γιώργος, παλιό σέντερ μπακ του θρύλου και επιεικώς αγράμματος, οι οποίοι δε βλέπανε υπουργιλίκι μέσω ΛΑΟΣ και κάνανε Πάσχα πριν της ώρας του στη υγειά των κορόιδων πάντα, καθόσον είχανε μπινελικώσει αρκούντως τον Αντώνη και τον Πάκη, αλλά μπρος στη διάσωσιν του έθνους και την πλήρωσιν της τσέπης των, ταύτα είναι λεπτομέρειες.

Ακόμα και η Θεοδώρα η Μπακογιάννη, θανάσιμη εχθρός του Αντωνίου από τα παλιά μα και τα νεότερα τα χρόνια, έκανε την καρδιά της πέτρα και προκειμένου να διασωθεί το έθνος, γύρισε στη ΝΔ του Αντώνη σε θέση εκλόγιμη στο επικρατείας και το γεγονός ότι έμεινε εκτός βουλής με το δικό της το κόμμα είναι απλή σύμπτωσις.

Όμως και ο Αντώνης, όστις έπαιρνε όρκο ότι δε θα έκανε χωριό με το Βαγγέλη το Βενιζέλο, συνεργάστηκε τελικώς δια το καλό του έθνους και έκανε κυβέρνηση κανονική, καθώς και με το Φώτη τον Κουβέλη, έναν κομμουνιστή αιμοσταγή που στο συμμοριτοπόλεμο έκοβε λαρύγγια με κονσερβοκούτια από καλαμαράκια καλιφόρνια, για να τα ρίξει στους Αμερικάνους, καθόσον άμα ήτανε από την Κασπία θα καρφωνότανε.

Σήμερα ο Φώτης έγινε αντιμνημονιακός, όπως και ο Γιώργος ο Παπανδρέου, που ετοιμάζεται για νέο κόμμα που θα πολεμήσει σφόδρα για την έξοδο από το μνημόνιο στο οποίο μας είχε βάλει ο ίδιος, πράγμα λογικό καθόσον εκείνος έκανε σκατά κι έκείνος να τα καθαρίσει.

Σήμερα το κενό που άφησε ο Φώτης το καλύπτει ο Μαρκόπουλος, όστις εν τω μεταξύ έγινε μνημονιακός και αναγνώρισε το λάθος του ότι οι προδότες τους οποίους κατηγορούσε μέχρι προχθές το βράδυ δεν ήτανε τελικά προδότες αλλά εθνικοί ευεργέτες και συνετάχθη κι αυτός στην προσπάθεια διάσωσης της χώρας.

Τι δεν καταλαβαίνεις, δεν καταλαβαίνω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *