Εισαγγελέας για τις προσλήψεις στο Δήμο Λαμιέων

 20130924

Πηγή: lamiareport.gr

Ένα έγγραφο “βόμβα” του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Λαμιέων, έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα είχε αποκαλύψει το LamiaReport, για προσλήψεις “ημετέρων” στο Δήμο Λαμιέων.
Το έγγραφο του Σωματείου, που εστάλη προς τον Δ/ντή Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ανδρεωσάτο Ανδρέα και κοινοποιείται στο Δήμαρχο Γιώργο Κοτρωνιά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σωτήρη Κουτσοβέλη, οι εργαζόμενοι ζητούν να “ξεσκονιστούν ” όλοι οι φάκελοι και αν υπάρχουν κρούσματα, οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε τι αναφέρεται μεταξύ άλλων στο έγγραφο των εργαζομένων:
“Είναι ηθική υποχρέωσή σας απέναντι στην σπίλωση του ονόματος των εργαζομένων του Δήμου μας από “γνωστούς άγνωστους” καλοθελητές, να ερευνήσετε όλους τους ατομικούς υπηρεσιακούς φακέλους για τυχόν πλαστά πιστοποιητικά ξενόγλωσσα, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τίτλους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων αποστέλλοντάς τους στα αρμόδια Ιδρύματα επαληθεύοντας την γνησιότητας τους.

Σε περίπτωση που τυχόν έχουμε τέτοια κρούσματα θα πρέπει να αποδοθούν στην δικαιοσύνη άμεσα ώστε να επιληφθεί του θέματος. Πρέπει επιτέλους να δώσουμε στην κοινωνία να καταλάβει ότι ο αγώνας μας είναι κοινός και είμαστε δίπλα και όχι απέναντί της”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *