Εξοντωτική φορολoγία σε οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν αποφέρουν κανένα εισόδημα

20131029
www.capital.gr / katerin

Δεν τους ενδιαφέρει, γιατι δεν θελουν ν’ αλλάξουν τίποτε στον τρόπο λειτουργίας του κράτους.

Από αρχής του μνημονίου έχουν λοιπόν αρχίσει την ανθρωποφαγία του μεγαλύτερου μερους της κοινωνιας μας, αρκεί να μην αγγίξουν τα κεκτημένα τους (νομιζουν) προσπαθώντας να μας πείσουν μέσω των δικων τους ΜΜΕ οτι εντός ολίγου θα αρχίσουμε να σκάμε από υγεία.

Και όπως έχω ήδη αναφέρει, ανθρωποφαγία είναι, να κλείνεις χιλιάδες βιώσιμες ιδιωτικές επιχειρήσεις λόγω υπερφορολόγησης, έλλειψης ρευστότητας & ακριβής ενέργειας, λόγω φόρων, (100.000 έως τώρα) καταδικάζοντας στην ανεργία χιλιάδες συνανθρώπους μας με ανάγκη για δουλειά (1,5 εκατομ).

Ανθρωποφαγία είναι να ακρωτηριάζεις την οικονομια σου & να στέλνεις στο εξωτερικό σαν οικονομικους μετανάστες ανω των 200.000 νεους πτυχιούχους που κόπιασες να σπουδάσεις, για να τους εκμεταλλευτούν άλλοι.

Ανθρωποφαγία είναι να παίζεις στο ΧΑΑ τις εισφορές των εργαζομένων μέσω κρατικών εισηγμένων αν θυμάστε & να κουρεύεις 26 δις μέσω του θαυματουργού PSI τις εισφορές τους, αφού πρώτα φρόντισες να τις μετατρέψεις σε ΟΕΔ, μαζί & τις οικονομίες των πολιτών που σε δάνεισαν.

Ανθρωποφαγία είναι να δίνεις τον υπέρ πάντων αγώνα για να βγάζεις στην σύνταξη πενηντάρηδες ΔΥ με εφ’ άπαξ, που αγωνίζονται να μην μετατεθούν, να μην αξιολογηθούν, να μην κλείσει καμία αστεία κρατική επιχείρηση με θολούς διορισμούς & διπλοθεσίτες ακριβοπληρωμένους σε ΔΣ, ενώ αδιαφορείς για το 1,5 εκατ. ανέργους του ΙΤ.

Και τέλος (που τελειωμό δεν έχει), ανθρωποφαγία είναι να υπερφορολογείς σε σημείο κατάσχεσης την περιουσία (όχι το κέρδος), ανθρώπων που δούλεψαν μία ζωή να την αποκτήσουν, για να στηρίξεις μία μη παραγωγική τάξη δημοσιοκηφήνων του ευρύτερου δημόσιου τομέα & οργανισμών για ψήφους.
Και μη μου πείτε ότι η τρόικα αν ενδιαφερόταν για την πραγματική οικονομία δεν θα τους εμπόδιζε μέσω της άρσης κάποιας δόσης….

Όμως δυστυχώς η τσέπη του ΙΤ τελείωσε & ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Όπως το ΠΑΣΟΚ…δημιούργησε ολόκληρη σχολή για την κατάκτηση & την διατήρηση της εξουσίας μέσω των ανωτέρω, που τώρα το μιμούνται όλοι.

Είναι όμως τόσο τελειωμένοι όσο ΔΕΝ μπορούν να φανταστουν!……

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *