Απαλλάσσονται από ποινικές ευθύνες το Δ.Σ. του ΟΑΕΕ

20140411

Σχόλιο ΓΑ: Μα πόσο ακόμη, ορέ αδέρφια, θα πρέπει να βυθιστούμε στο τρισάθλιο βαρέλι της παρακμής στη δύσμοιρη πατρίδα μας; Και τι δεν έχουμε δει και ακούσει από αυτούς τους πολιτικούς της συμφοράς που πολλοί από μας κάναμε το ολέθριο λάθος να τους ψηφίσουμε; Για κάθε ανομία ψηφίζουν νόμους περί ασυλίας των υπόλογων. Για κρατικούς αξιωματούχους, υπουργούς, τραπεζίτες, διαχειριστές ταμείων και πάει λέγοντας! Όλοι δικοί τους άνθρωποι, βέβαια. Κολλητοί, ημέτεροι, συγγενείς, φίλοι, κουμπάροι. Τα σκουπίδια της κοινωνίας μας. Και μετά καθόμαστε και διερωτόμαστε γιατί πολίτες εκτός συστήματος εξωθούνται μαζικά σε αναρχοφασιστικά σχήματα. Όποια κυβέρνηση κι αν τους διαδεχτεί μία και μόνη πρώτη ενέργεια έχει να κάνει: Να άρει αμέσως την ασυλία των υπόλογων που θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, μπας και αλλάξουμε σελίδα στην ταλαίπωρη Ελλάδα!

***

Με 140 ψήφους υπέρ και 99 κατά, υπερψηφίστηκε η τροπολογία η οποία απαλλάσσει από ποινικές ευθύνες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου…
του Οργανισμού Απασχόλησης Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Την τροπολογία, η οποία είχε κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τις Ευρωεκλογές και για την οποία είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξαν οι βουλευτές από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ την καταψήφισαν όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών με ρυθμίσεις σχετικά με τις Ευρωεκλογές, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στο σύνολο και επί των άρθρων και των τροπολογιών του, από την Ολομέλεια της Βουλής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *