Αυτόν θέλουν οι Γερμανοί για Πρόεδρο της Δημοκρατίας & θα πιέσουν μέχρι «αίματος»

“ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΟΝ”!

20140615
Πηγή: arouraios

Σχόλιο ΓΑ: Όταν ο Κώστας Σημίτης αναδείχθηκε ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, πολλοί Έλληνες, είδαν αυτή την εξέλιξη με καλό μάτι. Διέκριναν στο πρόσωπό του τον μειλίχιο καθηγητή, που κάθε άλλο παρά τους πολιτικούς του συρμού θύμιζε. Στη συνέχεια, όμως, είδαμε αυτόν τον ηγέτη σε μία θλιβερή κατάσταση που δύσκολα οι Έλληνες θα ξεχάσουν. Να σκάνε δίπλα του βόμβες σκανδάλων μεγατόνων κι εκείνος να μην ασχολείται, να μην κάνει τίποτα. Επί των ημερών του ξέφυγε από κάθε λογική και όριο η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.

***

Αφού πήραν κάθε ρανίδα πλούτου από την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τον έλεγχο της χώρας, τώρα οι γερμανοί θα παίξουν το μεγάλο χαρτί. Όλες πλέον οι προσπάθειες τους θα επικεντρωθούν στην εκλογή ενός συγκεκριμένου προσώπου, που δεν είναι μόνο συμβολικό για την υποταγή. Είναι άκρως πρακτικό θέμα γι’ αυτούς η επιβολή του για την επόμενη πενταετία.

Με μία τέτοια εξέλιξη, οι πλιατσικολόγοι της πατρίδας εγγυούνται ότι για πέντε χρόνια ακόμα κανείς δεν θα τολμήσει να τους κυνηγήσει για τα εγκλήματα τους, να διεκδικήσει ή έστω να αμφισβητήσει την παντοδυναμία τους. Θεσμοθετούν παράλληλα την ατιμωρησία της συμμορίας των πολιτικών που συνεργάστηκαν μαζί τους για την καταλήστευση και υποταγή της Ελλάδας τουλάχιστον για τα επόμενα πενήντα χρόνια. Υποταγή που θα έχει πλέον σφραγίδα εάν περάσει αυτό το ανοσιούργημα. Μιλάμε βέβαια για τον… Κώστα Σημίτη.

Ήδη η τοποθέτηση Χαρδούβελη στην θέση του ΥΠΟΙΚ ξεκαθαρίζει ότι από την πρώτη στιγμή της υποτέλειας, το ΥΠΟΙΚ θα είναι στα χέρια των Γερμανών μέσω της συμμορίας Σημίτη. Αυτών δηλαδή που έκαναν το έγκλημα των Swaps για να οδηγήσουν στην είσοδο της ΟΝΕ με ληστρικούς όρους, ενώ παράλληλα σκόρπιζαν το δημόσιο χρήμα σε πολιτικούς, επιχειρηματίες και ΜΜ”Ε” ώστε να μείνουν ατιμώρητοι. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Παπακωνσταντίνου που σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν ήδη ισόβια, αφέθηκε ελεύθερος με χάδια, ενώ τύποι σαν τον Μαντέλη, τον Τσουκάτο ή τον Παπαντωνίου κυκλοφορούν ελεύθεροι σε μια πρωτοφανή επίδειξη ασυλίας.

Αναλογιστείτε λοιπόν πόσο σημαντική είναι για την Γερμανία η εκλογή Σημίτη στην θέση του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ένα εφιαλτικό σενάριο που οφείλουμε να αποτρέψουμε.

Θα ακολουθήσουν οι συσχετισμοί, οι εκβιασμοί και γιατί φαίνεται να κάνει πίσω ο “Τσιριμώκος”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *