Ετήσια τακτική συνέλευση μελών του Συλλόγου μας

20140718

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ « Ο ΣΚΑΜΝΟΣ»
Έτος Ίδρυσης 1977- 37 χρόνια κοινωνικής προσφοράς

Προς τον
Πρόεδρο Κοινότητας [Σκαμνού-] Οίτης
κ. Πολύκαρπο Αστρακά
35100 Οίτη Φθιώτιδος

Κοινοποίηση:
Νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Κοινότητας [Σκαμνού-] Οίτης
κ. Βασίλη Σταϊκούρα
35100 Οίτη Φθιώτιδος

Κ. Θεοφάνη Σκαρή, Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος»,
Ξενοφώντος 19, 35100 Λαμία

Αθήνα, 18.07.2014

Παραχώρηση χώρου πολιτιστικού κέντρου Σκαμνού [κτίριο Σχολείου]

Κύριε Πρόεδρε,

Επόμενοι εγγράφου υποδείξεώς, να υποβάλλουμε πάντοτε γραπτό αίτημα, σας παρακαλούμε για την παραχώρηση του κτιρίου του πολιτιστικού κέντρου του χωριού μας στο Σκαμνό το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 για την πραγματοποίηση των εργασιών της ετήσιας τακτικής συνέλευσης των μελών του Συλλόγου μας.

Ιδιαιτέρως παρακαλούμε για την έγκαιρη απόκρισή σας, ώστε να πληροφορήσουμε με τη σειρά μας τα μέλη μας που σε μεγάλο ποσοστό δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Σκαμνού, με σκοπό να προγραμματίσουν την έλευση και συμμετοχή των στην εκδήλωση. Τούτο δε το υπογραμμίζουμε, επειδή στο διάστημα της θητείας σας ως προέδρου της Κοινότητας, διαδεχόμενος τον αείμνηστο Θανάση Παναγή, περιοριστήκατε απλά και μόνον, ανατρέποντας την πρακτική του Θανάση, να αξιώσετε την γραπτή αίτησή μας, πλην όμως ουδέποτε μας απαντήσατε στα αιτήματά μας, αποκλείοντάς μας κατ’ ουσίαν από την χρήση του υπόψη χώρου και κτιριακού συγκροτήματος, για το οποίο, ως καλά γνωρίζετε ως συγχωριανός και συμμαθητής μέσα σ’ αυτόν τον ίδιο ιερό χώρο που μαζί μάθαμε τα πρώτα γράμματα, μεγάλη υπήρξε η δαπάνη αποκατάστασης, συντήρησης και εξοπλισμού του από το Σύλλογό μας. Αποτέλεσμα της πρακτικής σας αυτής ήταν η μονομερής, αθέμιτη και όλως διόλου άδικη χρήση του κτιρίου από το Σύλλογο «Άγιος Γεώργιος» στην ίδρυση του οποίου πρωτοστατήσατε διασπώντας τους συγχωριανούς και σπέρνοντας τη διχόνοια στη μικρή μας κοινωνία.

Για την αποφυγή περιπλοκών και παράτασης της διαπιστωμένης απρέπειας, προσφεύγουμε και στην βοήθεια του νεοεκλεγέντος Προέδρου κ. Βασίλη Σταϊκούρα του οποίου η θητεία ξεκινάει από τον επόμενο Σεπτέμβριο, ώστε να συνδράμει στο αίτημά μας. Ομοίως απευθυνόμαστε και στον Πρόεδρο του [δεύτερου] Συλλόγου Σκαμνού «Άγιος Γεώργιος» κ. Φάνη Σκαρή με την παράκληση να συνδράμει και αυτός στο αίτημά μας και να μην συμπλεύσει στις μέχρι τώρα μεθοδεύσεις σε βάρος του Συλλόγου μας.

Να σημειώσουμε ότι στην επικείμενη Συνέλευσή μας και στην μικρή γιορτή που θα ακολουθήσει το βράδυ, με στόχο την οριστική διακοπή των διχαστικών ενεργειών στο όμορφο χωριό μας, προσκαλείσθε κι εσείς, συγχωριανέ κ. Πρόεδρε Πολύκαρπε Αστρακά, καθώς και ο πρόεδρος του δεύτερου Συλλόγου κ. Φάνης Σκαρής, για να σηματοδοτηθεί και να εξοβελισθεί οριστικά κάθε συμπεριφορά μισαλλοδοξίας και έντασης.

Έχοντας ως δεδομένο ότι την εκδήλωσή μας θα τιμήσει με την παρουσία του ο ανεξάρτητος βουλευτής και ήδη νέος Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Νίκος Σταυρογιάννης, με επιτελείς του, καθώς και επιφανείς προσωπικότητες της ευρύτερης περιοχής μας από το Συμβούλιο για τον Αχιλλέα [1], καλούμαστε όλοι μας να δείξουμε την καλή πλευρά του Σκαμνού

Προσβλέποντας στην κατανόησή σας, διατελώ
Με τιμή

Γιώργος Αποστολόπουλος

[1] Στο πρόσφατο 20/21.06.2014 διεθνές συνέδριο για τον Αχιλλέα που έλαβε χώρα στη Λαμία, ο Σύλλογός μας και ευαισθητοποιημένοι συγχωριανοί μας, υποστήριξαν ουσιαστικά και ποικιλοτρόπως την υπόψη εκδήλωση με υπερτοπικό ενδιαφέρον

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *