Γερμανοί επιθεωρητές ελέγχουν τον αιφνίδιο πλουτισμό Ελλήνων πολιτικών!

20140720

Σχόλιο ΓΑ: Σαν όνειρο φαίνεται το ακόλουθο σημείωμα, που αν αληθεύει θα κάνει τους Γερμανούς πραγματικούς εθνοσωτήρες για τη χώρα μας. Πάντως η αναδρομή σε μόνον 4 χρόνια πίσω, φαίνεται πολύ άστοχη, αφού οι λαμογιές ανατρέχουν σε πολύ μεγαλύτερο διάστημα πίσω

***

Μια φημολογία που προκαλεί τριγμούς στις σχέσεις Ελλάδας-Γερμανίας και η οποία καταδεικνύει την καχυποψία της καγκελαρίας για τους Έλληνες πολιτικούς έρχεται να ρίξει βαριά την σκιά της στην Αθήνα των Μνημονίων.

Σύμφωνα μ΄ αυτή Γερμανοί οικονομικοί επιθεωρητές με την βοήθεια μυστικών υπηρεσιών ερευνούν το αιφνίδιο πλουτισμό Ελλήνων πολιτικών.

Κι όταν λέμε αιφνίδιο, οι Γερμανοί επιμένουν (και διερευνούν) καταθέσεις εκτός Ελλάδος πολιτικών προσώπων καθώς και συγγενών τους.

Υποψιάζονται χρηματισμό τους από τις κινήσεις συγκεκριμένων εξωχώριων λογαριασμών αλλά και από επενδύσεις φιλικών προσώπων σε χώρες της Ευρώπης αλλά και στις ΗΠΑ.

Η όλη επιχείρηση έχει τον Κωδικό «Έλληνες Θεοί» και την έγκριση τόσο της Μέρκελ όσο και του Σόιμπλε!

Μάλιστα Έλληνας πολιτικός έχει μπει στο κάδρο καθώς λέγεται ότι έχτισε στο σπίτι του στην Αθήνα ολόκληρο υπόγειο θησαυροφυλάκιο(!) περί τα 80 τμ για να φιλοξενεί- σε ειδικές συνθήκες χαρτονομίσματα των 500 και 100 ευρώ- καθώς και μεταλλικά δίευρα!!!

Όλα σχεδόν τα ποσά αποκτήθηκαν στην περίοδο των 4 τελευταίων χρόνων.

Οι Γερμανοί έχουν στην κατοχή τους ακόμη και ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες εμπλέκονται πρόσωπα υπεράνω υποψίας ενώ οι δημοσιογράφοι των γερμανικών ΜΜΕ έχουν ήδη πάρει τα πρώτα στοιχεία στα χέρια τους.

H Koλομβία των Βαλκανίων θα γίνει πολύ σύντομα το «κέντρου του κόσμου»!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *