Διόδια Μπράλου

20140821

 

Με κινητοποιήσεις «προειδοποιεί» ο Κοτρωνίας…..

Επιστολή στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ.Χρυσοχοίδη, στον Γενικό Γραμματέα δημοσίων έργων κο Σιμόπουλο και στην ΝΕΑ ΟΔΟ, έστειλε ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς , σχετικά με την πρόθεση του Υπουργείου να λειτουργήσει τα πλευρικά διόδια του Μπράλλου μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Ο Γιώργος Κοτρωνίας, ζητά την αναστολή της συγκεκριμένης απόφασης προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι σε αντίθετη περίπτωση «…θα προχωρήσουμε σε ασφαλιστικά μέτρα και κινητοποιήσεις των κατοίκων και φορέων …»

«Κύριοι, ενημερώθηκα μόλις σήμερα από τον Δήμαρχο Μώλου-Αγ.Κων/νου και πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας για την πρόθεσή σας να λειτουργήσετε τα διόδια του Μπράλου μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Σας υπενθυμίζω την αδυναμία κυκλοφορίας από Λαμία προς Θερμοπύλες και Καμένα Βούρλα από τον παράδρομο και σας γνωρίζω την δέσμευση του υπουργού κου Χρυσοχοΐδη για την έναρξη λειτουργίας διοδίων μετά την ολοκλήρωση του παράδρομου.

Για όλα τα παραπάνω, σας παρακαλώ για την αναθεώρηση της αποφάσεώς σας, γιατί θεωρούμε ηθικό και δίκαιο να τηρήσετε αυτό που λέει η κοινή λογική, δηλαδή την εξασφάλιση ασφαλούς πρόσβασης μέσω του παράπλευρου δικτύου .
Αλλιώς θα μας αναγκάσετε, παρά το γεγονός ότι εκπνέει η παρούσα θητεία, να προχωρήσουμε σε ασφαλιστικά μέτρα και κινητοποιήσεις των φορέων και των κατοίκων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *