Μεταπτυχιακό στη Λαμία με θέμα: Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική

20140828

Η ίδρυση Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα τη Λαμία, είναι γεγονός.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την ευχαριστήρια δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, προς τις Πρυτανικές Αρχές.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της δήλωσης του Χρήστου Σταϊκούρα

«Σήμερα, οι εσωτερικές διαδικασίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατέληξαν στην έγκριση ίδρυσης Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Σχολή Θετικών Επιστημών στη Λαμία με γνωστικό πεδίο «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική».

bioiatriki2

Ευχαριστώ τις Πρυτανικές Αρχές, τους Προέδρους των δύο Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών καθώς και όσους εργάστηκαν σε αυτό το έργο.

Η Σχολή Θετικών Επιστημών αποκτά επιστημονικό βάθος και εύρος και η Λαμία εδραιώνεται στον χάρτη της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί κρίσιμο κόμβο στην εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου, το οποίο έχει στόχο την ουσιαστική συμμετοχή της Λαμίας, ως έδρας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Έρευνας και της Καινοτομίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *