Πανηγύρι η ορκωμοσία στην περιφέρεια

20140903

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ / Polydrosos Parnassou

Με δόξα, τιμή και πολύ γκλάμουρ –σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα εξαθλίωσης που βιώνει ο λαουτζίκος του Μπίθουλα, κατά τον πάντα επίκαιρο Δημήτρη Ψαθά και την κλασσική Μαντάμ Σουσού, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου μας περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιαννη, όπως αρμόζει σε έναν αυριανό πρωθυπουργό…..

Το τελετουργικό λαμπρό, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμου και φυσικά των πέντε Μητροπολιτών της Στερεάς.

Παρούσα φυσικά ήταν και η αδελφή του κ. Αλεξία Μπακογιάννη, η οποία όπως ήδη γνωρίζετε είναι λαμπρή επιχειρηματίας και έχει φοβερό ταλέντο σε απευθείας συμβάσεις έργου. Παραλίγο να ήταν και η μαμά Ντόρα, αλλά μαθαίνουμε ότι έχει πρόβλημα υγείας ο παππούς και δεν μπόρεσαν να ευχηθούν στο παιδί.

Φυσικά παρέστησαν όλοι οι βουλευτές της Στερεάς με απαστράπτουσα απουσία αυτή της βουλευτού Φωκίδας κ. Ασπασίας Μανδρέκα, η οποία ξέρει πολύ καλά να φυλάει τις κακοτοπιές (σ.σ. σ’ αυτά της βγάζω το καπέλο).

Στις ηχηρές απουσίες ήταν και ο νέος Δήμαρχος Δελφών κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος.

Η Φωκίδα ήταν η μόνη περιοχή που είχε πολύ μικρή παρουσία, καθώς μόνο ο δήμαρχος Δωρίδας κ. Καπετζώνης με τους αντιδημάρχους κ Ανδρέα Ευσταθίου και Κώστα Αντωνόπουλο έδωσαν το παρών, ενώ στην ορκωμοσία πήγε και ο πολιτευτής κ. Κώστας Παπαθανασίου.

Ελπίζουμε πραγματικά η πρώτη εντύπωση να μην είναι ενδεικτική για τον τρόπο λειτουργίας της περιφέρειας, διότι αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, γρήγορα μας βλέπω «τσίρκο».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *