Διοικητικά Iberdrola

20141014

Όσο και αν φαίνεται περίεργο η κυρία Βίκυ Κιτσάκη –Χριστοδουλοπούλου, βγήκε στη σύνταξη! Κανείς δεν το περίμενε ότι έκλεισε 35 χρόνια πλήρους και εντατικής δραστηριότητας, αποχωρώντας από την πολύ σημαντική θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του κολοσσιαίου πολυεθνικού ομίλου –ισπανικών συμφερόντων- Iberdrola. Της ευχόμαστε εγκαρδίως να συνεχίσει με την ίδια φυσική και ψυχική ομορφιά και να την καμαρώνουμε όπως την ξέρουμε και την έχουμε ψηλά στην αγάπη και εκτίμησή μας σε όλο το χωριό. Έχει πολλά να δώσει στην οικογένειά της και στην κοινωνία.

Τη θέση του προέδρου στον ίδιο όμιλο, καταλαμβάνει ο επίσης συγχωριανός μας Θανάσης Τσαντήλας στον οποίο επίσης ευχόμαστε καλή δύναμη και πλήρη επιτυχία στο έργο του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο όμιλος Iberdrola εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και εγκατάσταση συστημάτων παραγωγής ενέργειας με ήπια μέσα αειφορίας και κυρίως με την εκμετάλλευση της αιολικής ενέργειας με δραστηριότητα σε παγκόσμια κλίμακα. Το επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο του συγκεκριμένου οίκου βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο και οι δύο συγχωριανοί μας, πολύτιμα διαμάντια στην μικρή μας κοινωνία, στέλνουν την επιστημονική και επαγγελματική τους ακτινοβολία στα πέρατα της οικουμένης και μας κάνουν υπερήφανους

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *