Και επίσημα στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Θανάσης Γιαννόπουλος

20141106

Πηγή: Lamia Report

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ΑΝΕΛ – Γιαννόπουλου…

Τη συνεργασία με τον πρώην υφυπουργό των κυβερνήσεων της ΝΔ και πρώην βουλευτή Φθιώτιδας του κόμματος Θανάση Γιαννόπουλο επισημοποίησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Θέλω να καλωσορίσω τον πρώην υπουργό και συνάδελφο επί πολλά χρόνια Θανάση Γιαννόπουλο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη δημιουργία ενός μεγάλου δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου. Στο πλαίσιο τη συνεργασίας και της δημιουργίας αυτού του μετώπου, ο Θανάσης Γιαννόπουλος με την εμπειρία του και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την εγγύηση για το αύριο. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μπορούμε να ενωθούμε και να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από αυτή την ξένη κατοχή», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Είναι μια πολύ καλή στιγμή που βρισκόμαστε και πάλι μαζί. Με τον Πάνο Καμμένο μας συνδέει φιλία ετών. Βγήκαμε στις εκλογές του 1993, πορευθήκαμε μαζί σε κοινούς αγώνες, αποστολές, κοινοβουλευτικές επιτροπές. Να λοιπόν, που σήμερα δίνεται η ευκαιρία για κάτι το καινούργιο, για κάτι το διαφορετικό, κάτι το ευοίωνο που προοιωνίζεται πολύ καλό μέλλον. Και αυτό, γιατί είναι μια συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για να δώσουμε ένα καινούργιο μήνυμα, ένα καινούργιο ξεκίνημα στην πολιτική ζωή του τόπου, που την έχει ανάγκη. Θα ήθελα να πω ότι δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και άλλοι συνάδελφοι οι οποίοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα, το πατριωτικό, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Γιαννόπουλος.

«Πρέπει δηλαδή, αυτή η κυβέρνηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εγκαταλείψει τα ηνία της χώρας και να βρεθούν άλλες πατριωτικές δυνάμεις, οι οποίες με υπευθυνότητα, με σαφήνεια, με καθαρώς πατριωτικά στοιχεία, θα μπορέσουν να δώσουν έναν καινούργιο βηματισμό στον τόπο μας. Χαίρομαι, γιατί θα είμαστε μαζί και θα αγωνιστούμε μαζί και ως πολλαπλασιαστές ισχύος θα δημιουργήσουμε νέα προοπτική στον τόπο μας», πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *