Έβαλε Ελεγκτή στο Δήμο Λαμιέων ο Σταυρογιάννης – Γιατί κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους;

20141113

Πηγή: Lamia Report

ΓΑ: Για να καταλάβει κανείς τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει ο νέος μας Δήμαρχος, Νίκος Σταυρογιάννης, αξίζει να προσέξει από το ρεπορτάζ το γεγονός, ότι και τα νέα στελέχη, υπό την ηγεσία του, δείχνουν να δυσφορούν με την εγκατάσταση του ελέγχου! Δύσκολο να αλλάξουν οι παθογένεις στον τόπο μας, που έχουν βαθιές ρίζες.

*** 

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε έλεγχο στο Δήμο Λαμιέων, σε όλα τα επίπεδα, φαίνεται πως είναι ο Νίκος Σταυρογιάννης…

Κάποιοι πίστευαν ότι ήταν προεκλογικές κορόνες και ότι τίποτα απ΄ όλα αυτά που είχε προαναγγείλει δεν θα προχωρούσε. Κι όμως απ΄ ότι μαθαίνουμε ο Νίκος Σταυρογιάννης πήρε την απόφαση και τοποθέτησε εσωτερικό Ελεγκτή στο Δήμο.

Πρόκειται για την οικονομολόγο Μαρία Μπελιμπασάκη, το έργο της οποίας είναι ο έλεγχος και η αξιολόγηση όλων των Δ/νσεων του Δήμου. Αν υπάρξει ανάγκη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθούν να συνδράμουν και ορκωτοί λογιστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν έγινε γνωστή η απόφαση του Δημάρχου για την τοποθέτησή του εσωτερικού Ελεγκτή, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, αφού οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο νέος Δήμαρχος δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση.

«Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Δεν το περίμεναν. Αν γίνει πραγματικός έλεγχος θα δείτε τι “πάρτι” γινόταν στο Δήμο. Δεν υπήρχε κανένας έλεγχος. Φανταστείτε ότι ούτε μια “αποθήκη” δεν υπήρχε για να μπορεί να ελέγχει κανείς τι μπαίνει και τι βγαίνει. Να του πείτε να ελέγξει και τις προσλήψεις. Εκεί να δείτε πράματα και θάματα…», έλεγε άνθρωπος που είχε γνωρίσει εκ των έσω τι γινόταν στο Δήμο Λαμιέων τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι κάποια στελέχη του Δήμου δεν έδειξαν ότι είχαν τη διάθεση να συνεργαστούν και να βοηθήσουν το έργο του εσωτερικού Ελεγκτή, αναγκάζοντας το Δήμαρχο να τους στείλει έγγραφο με οποίο τους ζητάει την αγαστή συνεργασία με την κ. Μπελιμπασάκη και την παροχή κάθε στοιχείου που θα βοηθήσει στο έργο του ελέγχου και της αξιολόγησης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *