Οι αχάριστοι και οι ανεγκέφαλοι

20141115

Γεώργιος Πούλιος, Δικηγόρος

Τα πρεσβεία μου, μου επιτρέπουν να έχω γνώμη.

Δυστυχώς έχω συναντήσει πολλούς ανεγκέφαλους.

Πάρα πολλοί μου έχουν δώσει την ευκαιρία να γνωρίσω τα βάρβαρα ένστικτά τους.

Οι Ευρωπαίοι συνεχώς με βεβαιώνουν, ότι κάτω από την επιδερμίδα τους διατηρούν όλα τα βάρβαρα ένστικτα των προγόνων τους. Είναι κομπλεξικοί.

Ακούνε Έλληνα και «ΣΕΛΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ». Αφρίζουν. Συνεχώς ζητάνε την εξαφάνισή μας.

Χάρις και σε εμάς βρίσκουν την ευκαιρία και όλο και κάτι τρώνε από τη σάρκα μας.

Άλλοτε παριστάνουν τους προστάτες μας και άλλοτε τα συνεταιράκια μας. Πάνω από το πτώμα μας, σαν τα κοράκια στριφογυρίζουν. Είναι, παλιά η ιστορία. θα ξεκινήσω από το 1204. 1828, 1922, 1940, 1946, 1974. Επαγγελματίες κλέφτες. Ότι εύρισκαν μπροστά τους το έπαιρναν. Όλα δικά τους. Δεν είχαν κανένα ηθικό φραγμό. Έμβλημά τους η αχαριστία και σήμερα η ξετσιπωσιά τους.

Γιατί να ομολογήσουν, ότι οι Έλληνες υπερείχαν και υπερέχουν όλων αυτών. Ξεχνάνε όταν οι Έλληνες μεγαλουργούσαν αυτοί ζούσαν στις σπηλιές.

Μερικοί μπροστά στην αλήθεια καταλαμβάνονται από ΥΣΤΕΡΙΑ και όταν συνέλθουν ομολογούν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Μεταξύ αυτών είναι και μια κυρά Ελβετίδα, αγνώστων στοιχείων με ένα κατάπτυστο βιβλίο της:

«ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» και με υπότιτλο «ΣΚΑΤΑΑΝΘΡΩΠΟΙ».

Κυρά μου υπάρχει και η αυτοκτονία. Άντε μπράβο. Έχουμε και τον ΚΑΙΑΔΑ.

Αυτή η κυρά εξηγεί, γιατί μισεί τους Έλληνες και εμπλέκει, και τους Ευρωπαίους.

Το κείμενο που ακολουθεί είναι αντιγραφή από μια σελίδα του βιβλίου της.

Ένα φλογερό μίσος για κάθε τι το ελληνικό. Αργότερα στο πανεπιστήμιο η κατάσταση έγινε δραματική. Ο Ασκληπιός από τη μια, ο Ιπποκράτης από την άλλη. Ο Γαληνός τη μια μέρα, ο Ορειβάσιος την επόμενη. Αέτιος το πρωί. Αλέξανδρος Τραλλιανός τ’ απόγευμα. Παύλος ο Αιγινίτης από δω, Στέφανος ο Αθηναίος από κει. Δεν μπορούσα ν’ ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την Ελληνική παρουσία. Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό, για να βρω μια δύσκολη λέξη. Όλες ελληνικές. Και άλλες αμέτρητες σαν την άμμο των θαλασσών και των ποταμών, ελληνικής και αυτής προέλευσης.

Πρόκειται για φαινόμενο μοναδικό. Έτσι αισθανόμεθα λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες. Τους μισούμε, όπως τα ζώα τους θηριοδαμαστές. Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία χιμάμε τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε. Γιατί στο βάθος ξέρουμε, ότι κάποτε είμαστε ζώα μ’ όλη τη σημασία της λέξης κι είναι αυτοί οι Έλληνες, πάλι οι Έλληνες, πάντα οι Έλληνες, που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα. Δεν αγαπάμε κάτι που θαυμάζουμε. Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις όλοι οι Ευρωπαίοι με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό, λυσσάξαμε να τους εξαφανίσουμε τους Έλληνες από προσώπου της γης. Δεν θα βρεις και δεν θα φαντασθείς συνδυασμό και εγκλήματος, πλεκτάνης και παγίδας που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματοποιήσαμε για να τους εξολοθρεύσουμε. Η ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων δεν ξέφτισε. Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος. Δεν θα επιτρέψει ποτέ το Βατικανό να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και το κατώφλι της Αφρικής ο Ελληνισμός, γιατί θεωρούν ότι τους αφαιρούμε Σεβασμό και Κύρος.

Γι’ αυτό παρόλο που τους μισώ, γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους δεν μπορώ να μη τους θαυμάζω και να μη τους σέβομαι και θα συνεχίσω να μελετάω τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη και τον Περικλή, όσο θα ζω, διδάσκοντας στα παιδιά μου τη Δύναμη της Σοφίας τους και την επιρροή της, στη Ζωή μας και την Ευτυχία μας .

Φίλε αναγνώστη δικά σου τα συμπεράσματα. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ, 12.11.2014

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *