Σώσε το σπίτι σου & ρύθμισε τις οφειλές σου

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΕΡ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 1& ΑΓΓ. ΓΟΒΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ 34100
ΤΗΛ:22210-20509 – κιν. 6932603718

www.epka-ste.gr MAIL:info@epka-ste.gr

Α.Μ. Ενώσεων Καταναλωτών 41/2011

Χαλκίδα 18-11-2014

Στην έδρα της περιφέρειας, στην ΛΑΜΙΑ η ΕΠΚΑ-ΣΤΕ με το πρόγραμμα «ΣΤΕΡΕΑ ΑΣΠΙΔΑ» για τον Καταναλωτή.! του Ε.Π. «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»,
Την Κυριακή 23/11/2014 και ώρα 10,30 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμίας, Λεωνίδου 9-11

Με σύνθημα «Σώσε το σπίτι σου & ρύθμισε τις οφειλές σου» η ΕΠΚΑ-ΣΤΕ υλοποιεί δύο προγράμματα «Υπερχρεωμένοι Καταναλωτές της Στερεάς Ελλάδας» και «Καταναλωτικές συνήθειες των νέων», θα αναπτυχθούν τα θέματα:

1) Ανάλυση του νόμου 3869/10 (νόμος Κατσέλη) για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τι ισχύει σήμερα, από τους Δικηγόρους – συνεργάτες της Ένωσης: Μαρία Καμινιάρη, Αλέξη Καραμάνο & Νίκο Κασσαβέτη.

2) Παρουσίαση της έρευνας για τις καταναλωτικές συνήθειες των νέων της Στ. Ελλάδας, από τον: Κο Χρήστο Νικολούδη finance manager στην ResNovae, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Ε.Μ.Π.-Υποψήφιο Διδάκτωρ Ε.Μ.Π.

Οι εισηγητές θα αναπτύξουν τα θέματα και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας, ως αναγνωρισμένη Ένωση Καταναλωτών και έχει καταστατική αρμοδιότητα σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπου εκπροσωπεί το σύνολο των καταναλωτών. Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Χαλκίδας για υποθέσεις που χειρίσθηκαν οι Νομικοί της Ένωσης τα τελευταία δύο χρόνια διεγράφησαν χρέη που ξεπερνούν τα 500.000,00 € από υπερχρεωμένους συμπολίτες μας και βέβαια διασώθηκε η πρώτη τους κατοικία.!

Εμπιστευθείτε την ΕΠΚΑ-ΣΤΕ , ελάτε κοντά μας. Σας περιμένουμε την Κυριακή στην Εκδήλωση μας.!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ.Μητροπέτρος              Αν. Μπελίτσιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *