Η βόλτα του Τσίπρα με τον Σταυρογιάννη στη Λαμία, το κοκορέτσι, το κρασάκι και η κουβεντούλα

20141204

Πηγή: lamia report

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραβίασε για λίγο το πρωτόκολλο και το αυστηρό πρόγραμμά του, χαλαρώνοντας με μια βόλτα στο κέντρο της πόλης…

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι Λαμιώτες που ξαφνιάστηκαν θετικά βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα με το Νίκο Σταυρογιάννη να κάνουν βόλτα, συζητώντας χαλαρά, στο κέντρο της πόλης, ενώ αρκετοί από αυτούς σηκώθηκαν για να τους χαιρετήσουν.

Εξάλλου η κουβεντούλα ήταν χαλαρή και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του στο πρόσωπο του Δημάρχου Λαμιέων, λέγοντας με νόημα «βλέπω ότι σε αγαπάνε πολύ στη Λαμία, αλλά αυτή την περίοδο σε είχαμε πιο πολλή ανάγκη κάτω.. », είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες, πριν φύγει από τη βουλή, ο Νίκος Σταυρογιάνης ήταν επικεφαλής της ομάδας των Ανεξάρτητων Βουλευτών και είχε άριστη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά κρίσιμα θέματα.

tsipras-stavrogiannis2

Δεν είπε όχι σε ένα κρασάκι και ένα Ρουμελιώτικο μεζέ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί τον Δήμαρχο και την υπόλοιπη παρέα, αφού πέρασαν από πλατεία Πάρκου, Ρήγα Φεραίου, πλατεία Ελευθερίας κατέληξαν στην πλατεία Λαού, όπου έκαναν μια στάση στο άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη.

tsipras-stavrogiannis3

Στη συνέχεια πήγαν στο κενοτάφιο του Αθανασίου Διάκου στο στενάκι της οδού Καλύβα Μπακογιάννη, όπου ο Νίκος Σταυρογιάννης τον ενημέρωσε για το σημείο όπου βρήκε μαρτυρικό θάνατο ο ήρωας της Αλαμάνας Αθανάσιος Διάκος.
Τέλος ο πρόεδρος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να δοκιμάσει το κοκορέτσι από την πρωτεύουσα της Ρούμελης και να πιει ένα κρασάκι στα όρθια μαζί με τον Δήμαρχο και την υπόλοιπη παρέα.

tsipras-stavroginnis4

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *