Σκαμνός: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και υποδοχή των νέων αρχόντων ΟΤΑ

Πρόεδρο Κοινότητας [Σκαμνού-] Οίτης
κ. Βασίλη Σταϊκούρα
Γοργοποτάμου 53 – 35100 Λαμία
Κοινοποίηση
• Αντιδήμαρχο Δήμου Λαμιέων κ. Παναγιώτη Ριζάκο [prizakos@lamia-city.gr]
• Αντιδήμαρχο Λαμιέων Κα Βίβιαν Αργύρη [info@lamia-city.gr]
• Συγχωριανούς Σκαμνιώτες, μέλη και μη μέλη του Συλλόγου μας [μέσω της ιστοσελίδας μας www.skamnosvoice.gr]

Αθήνα / Σκαμνός 30. 12.2014

Σκαμνός: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και υποδοχή των νέων αρχόντων ΟΤΑ

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε!
Αγαπητέ μου Βασίλη!

Οι πρόσφατες εξελίξεις με την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών επηρεάζουν όλους μας, καθώς και τα προγράμματά μας για την διοργάνωση μίας συνάντησής μας συνδυάζοντας την υποδοχή των νέων αρχόντων ΟΤΑ με κάποια από τις εορταστικές μας εκδηλώσεις. Λαβαίνοντας σοβαρά υπόψη την εμπλοκή της αυτοδιοίκησης στην προετοιμασία των εκλογών που προσδιορίστηκαν για τις 25 Ιανουαρίου 2015, όπως και δια ζώσης συζητήσαμε τηλεφωνικά, προτείνουμε η επί μακρόν σχεδιαζόμενη συνάντησή μας να γίνει το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Σκαμνού [σχολείο], ώρα 20:00.

Θα το εκτιμήσουμε όλως ιδιαιτέρως αν στην συνάντησή μας αυτή θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε και τους αντιδημάρχους κ. Παναγιώτη Ριζάκο, που απολαμβάνει μεγάλης αγάπης και εκτίμησης στο Σκαμνό, καθώς και την αξιότιμη κυρία Βίβιαν Αργύρη που στην αρμοδιότητά της ο Δήμαρχό μας Νίκος Σταυρογιάννης ανέθεσε την ευθύνη για πολιτιστικά θέματα και ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης στα οποία ο πρώτος πολίτης του διευρυμένου καλλικρατικού Δήμου Λαμιέων, δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία.

Εκτιμούμε ότι θα είναι μία καλή ευκαιρία και για τον μικρό, πλην όμορφο οικισμό του Σκαμνού, να συνδυάσουμε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την υποδοχή των εκπροσώπων του ΟΤΑ. Δεν διαφεύγει της προσοχής μας, αγαπητέ μου Πρόεδρε, ότι η πατρίδα μας συνεχίζει να διέρχεται μία περίοδο βαθιάς κρίσης που πλήττει ευρύτατα στρώματα της κοινωνίας μας. Είναι πάγια τακτική μας, ακόμη και σε περιόδους «παχέων αγελάδων» στην μακρά παρουσία μας και δράση επί περίπου τέσσερις δεκαετίες στο Σκαμνό, να μην απλώνουμε το χέρι, όπως δυστυχώς έχει καθιερωθεί σαν ένα είδος καταστροφικού εθνικού μας σπορ σε κάθε δημόσιο φορέα. Αυτό που θα θέλαμε είναι με φιλική και εποικοδομητική διάθεση να θέσουμε μερικά ζητήματα αρμοδιότητας ΟΤΑ, όπως στην τελευταία γενική μας συνέλευση καταγράφτηκαν, και στο μέτρο του δυνατού να αντιμετωπισθούν.

Αν και το γνωρίζετε, εσείς προσωπικά, σημειώνουμε επιπροσθέτως, ότι ο Σύλλογός μας καλεί και συμμετέχουν σε κάθε εορταστική και πολιτιστική δράση, όλους τους συγχωριανούς μας, χωρίς να λαμβάνει υπόψη αν είναι κάποιος μέλος ή όχι στον συλλογικό μας φορέα, αν έχει καταβάλλει ή όχι την ελάχιστη εισφορά του. Έτσι λοιπόν και στην υπόψη εκδήλωση θα κληθούν όλοι ανεξαιρέτως οι συγχωριανοί μας, για τον πρόσθετο λόγο ότι θα έχουν την ευκαιρία να υποδεχτούν και να χαιρετήσουν τους νέους αυτοδιοικητικούς μας άρχοντες. Να διασκεδάσουν τον μόνιμο καημό τους, ότι σχεδόν ποτέ στην μικρό μας οικισμό δεν πάτησαν το πόδι τους αιρετοί άρχοντες να μας που έστω μία «καλημέρα», «τί κάνετε εδώ σ’ αυτό το χωριό και πώς περνάτε».

Προσβλέποντας στην συνάντησή μας αυτή με μεγάλο ενδιαφέρον, εκφράζουμε τους εγκάρδιους φιλικούς χαιρετισμούς μας, που τους συνοδεύουμε με ιδιαίτερες ευχές για το νέο έτος που σε λίγο ανατέλλει, αλλά και προσωπικές ευχές για την ονομαστική σου αυριανή γιορτή, αγαπητέ μου Βασίλη

Γιώργος Αποστολόπουλος

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΑΜΝΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *