Γερμανική εμμονή

20150130

Κακοφάνηκε, λέγεται, στους Γερμανούς η ενέργεια του νέου Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει άνθη στο μνημείο του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής, όπου στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου εκτελέσθηκαν από τις Γερμανικές δυνάμεις κατοχής 200 Έλληνες πατριώτες. Δηλαδή, θα πρέπει να ξεχάσουμε την ιστορία;

Κι εμείς με τη σειρά μας νοιώθουμε απορία και δυσφορία με την νεότερη πρακτική των Γερμανών να επιβάλουν και πάλι τη δική τους επικυριαρχία στην Ευρώπη. Εντυπωσιάζεται κανείς με τα δραματικά γεγονότα στην Ουκρανία, όπου επανέρχονται στο προσκήνιο οι νεοναζί [στον πόλεμο είχαν συγκροτήσει ολόκληρες μεραρχίες στο πλευρό του Χίτλερ!] του Κιέβου που καταστρέφουν τα μνημεία του Κόκκινου Στρατού και δέχονται την υπερβάλλουσα υποστήριξη και συμπάθεια της Γερμανίας.

Η σημερινή πρακτική της Γερμανίας που ανατρέπει τις ισορροπίες στην Ευρώπη, έχει σαν αιχμή τις οικονομικές σχέσεις που ήδη οδήγησαν την Ελλάδα σε μειωμένη κυριαρχία και εκτεταμένη δυστυχία. Ενώ ζούμε την μεγαλύτερη περιπέτεια μετά τον πόλεμο με αβάσταχτη ανθρωπιστική κρίση, παρατηρεί κανείς νέες αντιστοιχίσεις: Τους εδώ Γερμανόφιλους =[«είναι φίλοι μας οι Γερμανοί» των Χριστοφοράκων], τους «Γερμανοτσολιάδες», τους «μαυραγορίτες» που καταλήστεψαν τη χώρα και ασελγούν πάνω στο πτώμα της.

Μία νέα Εθνική Αντίσταση εκδηλώθηκε αυτές τις μέρες. Καλό αγώνα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *