Πρόσκληση στη γιορτή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015

Προς
Όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας

Σκαμνός / Αθήνα 08.02.2015

Πρόσκληση στη γιορτή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015 του Συλλόγου μας

Αγαπητές φίλες και φίλοι Σκαμνιώτες και Σκαμνιώτισσες!

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στη γιορτή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σκαμνού [Σχολείο] την 14η Φεβρουαρίου 2015,ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00. Σημειώνουμε ότι την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και επίσημοι παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι βουλευτικές εκλογές που μεσολάβησαν, ώθησαν λίγο πιο πίσω την εκδήλωση από τις συνηθισμένες ημερομηνίες. Τούτο όμως, σε τίποτα δεν μειώνει την καλή διάθεσή μας να βρεθούμε κοντά σε όλες και όλους τους αγαπητούς μας συγχωριανούς και να μοιραστούμε τις ευχές για έναν καλό χρόνο, που αυτή τη φορά συνοδεύεται και από τις νέες σημαντικές εξελίξεις στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας για τις οποίες ευχή και πόθος μας είναι να σηματοδοτήσουν το τέλος της βαθιάς κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας, εδώ και 5-6 χρόνια.

Καλοδεχούμενοι είναι στη γιορτή, όχι μόνον τα τακτικά μέλη του Συλλόγου μας, αλλά και κάθε άλλη /–ος συγχωριανός που αγαπάει το Σκαμνό και νοιάζεται γι’ αυτόν. Αυτή είναι η πάγια τακτική μας που ήδη από την περασμένη συνέλευση στις 06.09.2014 έλαβε και τον πλέον επίσημο χαρακτήρα, ορίζοντας ότι σε εκδηλώσεις μας με πολιτιστικό και ψυχαγωγικό σκοπό, μετέχουν όλοι οι συγχωριανοί, χωρίς εξαιρέσεις, όρους και περιορισμούς, με μόνη προϋπόθεση να φέρουν μαζί τους τα αισθήματα αγάπης, φιλαλληλίας και φροντίδας για τους ανθρώπους του χωριού και το περιβάλλον.

Μία προειδοποίηση της κυρίας Χρυσούλας Γκίκα-Ασπρουλάκη [τηλ. 6944691588] ως προς τον αριθμό των συμμετεχόντων θα βοηθήσει για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης.

Με πολλή αγάπη και εκτίμηση

Γιώργος Αποστολόπουλος
Πρόεδρος ΔΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *