Μετάθεση της γιορτής στο Σκαμνό λόγω καιρού

Προς
Όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας

Σκαμνός / Αθήνα 09.02.2015

Πρόσκληση στη γιορτή του Συλλόγου μας

Αγαπητές φίλες και φίλοι Σκαμνιώτες και Σκαμνιώτισσες!

.. «Θεού θέλοντος και … καιρού επιτρέποντος», υποσημειώνει η σχετική ρήση. Και να που η δραματική επιδείνωση του καιρού με ακραία φαινόμενα και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που αναγγέλλονται γι’ αυτή την εβδομάδα, ακούγοντας και τις υποδείξεις των μελών και φίλων του Συλλόγου μας, μας οδήγησε και ήρθαμε σε διαβούλευση να μεταθέσουμε την προγραμματισμένη γιορτή μας από τις 14.02.2015, στις 21.02.2015, ημέρα Σάββατο [παραμονή των Απόκρεω] ώρα 20:00 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Σκαμνού [σχολείο]

Σημειώνουμε ότι την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και επίσημοι παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο αγαπητός μας Πρόεδρος, Βασίλης Σταϊκούρας, μας διαμηνύει, ότι για την ίδια ημέρα έχει την υποχρέωση να παρευρίσκεται σε αντίστοιχη γιορτή της Οίτης που διοργανώνεται στη Λαμία. Στέλνει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και την αγάπη του, σε όλες και όλους τους Σκαμνιώτες, δεσμευόμενος να μας συναντήσει σε μία επόμενη ευκαιρία.

Οι βουλευτικές εκλογές που μεσολάβησαν, ώθησαν λίγο πιο πίσω την εκδήλωση από τις συνηθισμένες ημερομηνίες. Τούτο όμως, σε τίποτα δεν μειώνει την καλή διάθεσή μας να βρεθούμε κοντά σε όλες και όλους τους αγαπητούς μας συγχωριανούς και να μοιραστούμε τις ευχές για έναν καλό χρόνο, μαζί και με τη γιορτή της Αποκριάς, που αυτή τη φορά συνοδεύεται και από τις νέες σημαντικές εξελίξεις στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας για τις οποίες ευχή και πόθος μας είναι να σηματοδοτήσουν το τέλος της βαθιάς κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας, εδώ και 5-6 χρόνια.

Καλοδεχούμενοι είναι στη γιορτή, όχι μόνον τα τακτικά μέλη του Συλλόγου μας, αλλά και κάθε άλλη /–ος συγχωριανός που αγαπάει το Σκαμνό και νοιάζεται γι’ αυτόν. Αυτή είναι η πάγια τακτική μας που ήδη από την περασμένη συνέλευση στις 06.09.2014 έλαβε και τον πλέον επίσημο χαρακτήρα, ορίζοντας ότι σε εκδηλώσεις μας με πολιτιστικό και ψυχαγωγικό σκοπό, μετέχουν όλοι οι συγχωριανοί, χωρίς εξαιρέσεις, όρους και περιορισμούς, με μόνη προϋπόθεση να φέρουν μαζί τους τα αισθήματα αγάπης, φιλαλληλίας και φροντίδας για τους ανθρώπους του χωριού και το περιβάλλον.

Μία προειδοποίηση της κυρίας Χρυσούλας Γκίκα-Ασπρουλάκη [τηλ. 6944691588] ως προς τον αριθμό των συμμετεχόντων θα βοηθήσει για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης.

Με πολλή αγάπη και εκτίμηση

Γιώργος Αποστολόπουλος
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *