Σκαμνός: Καλωσορίζουμε ένα νέο μέλος στο Σύλλογό μας

Κύριο
Κωνσταντίνο Κάτσαρη

Κοινοποίηση:
Σε όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας

Σκαμνός – Αθήνα 26.02.2015

Σκαμνός: Καλωσορίζουμε ένα νέο μέλος στο Σύλλογό μας

Αγαπητέ μου Κώστα!

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα για την παρουσία και συμμετοχή σου στην πρόσφατη γιορτή του Συλλόγου μας την 21η Φεβρουαρίου στο Σκαμνό, καθώς επίσης και για την απόφασή σου να καταστείς μέλος του Συλλόγου μας που δρα εδώ και σαράντα χρόνια για έναν καλύτερο Σκαμνό. Λόγω ασθένειας δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στην όμορφη γιορτή μας και γι’ αυτό σου στέλνω με το σημείωμα αυτό τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μου και τα συγχαρητήριά μας για την ένταξή σου στον Πολιτιστικό μας Σύλλογο.

Ήδη η Χρυσούλα [Ασπρουλάκη} μου έδωσε να καταλάβω ότι το σπίτι σου βρίσκεται στην κάτω πλευρά του καλού φίλου Τίμου Βελαμόντε, Γούπατο, που προσθέτει μία όμορφη πινελιά στον οικισμό μας.

Αγαπητέ μου Κώστα,

Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.skamnosvoice.gr μπορείς να αντλήσεις, σαν νέος συγχωριανός, κάμποσες πληροφορίες για το όμορφο χωριό μας, για το χθες και για το σήμερα. Λέγεται ότι το χωριό μας αναβαθμίστηκε με καταιγιστικούς ρυθμούς τις 2-3 τελευταίες δεκαετίες, ιδίως στο σκέλος της ανθρωπογενούς παρέμβασης με τα καινούργια σπίτια που αντλούν τα βασικά στοιχεία αρχιτεκτονικής από την παράδοση της περιοχής μας. Το ξύλο, το κεραμίδι, την πέτρα. Οι νέοι συγχωριανοί μας, συγκροτούν επίσης ένα πολύτιμο στολίδι στην μικρή μας κοινωνία, καθώς διακρίνονται σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Στα τρέχοντα ζητήματα που μας απασχολούν, είναι η λειτουργία μίας «λέσχης φιλίας Σκαμνιωτών» στον χώρο του Πολιτιστικού μας Κέντρου [σχολείο] μιας και στο μικρό χωριό μας δεν υπάρχει κανένας άλλος δημόσιος χώρος, όπου μπορούν να συναντηθούν οι συγχωριανοί, κάθε ηλικίας, να ανταλλάξουν μία καλημέρα και να μοιραστούν τις σκέψεις και προβληματισμούς τους. Εδώ, όμως, εμπλέκεται ο ΟΤΑ, στην ιδιοκτησία του οποίου υπάγεται ο χώρος και ευελπιστούμε στο κοντινό μέλλον, πιθανόν μέσα στον Μάρτιο, να έχουμε μία σχετική συνάντηση, τόσο γι’ αυτό, όσο και άλλα θέματα αρμοδιότητας της δημοτικής αρχής.

Επέτρεψέ μου, αγαπητέ μου Κώστα, να εκφράσω και πάλι τα αισθήματα της βαθιάς μας εκτίμησης, διατελώντας με φιλικούς και εγκάρδιους Σκαμνιώτικους χαιρετισμούς

Γιώργος Αποστολόπουλος
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *