Δημήτρης Βέττας: Ένα μεγάλο μπράβο στον συντοπίτη βουλευτή Φθιώτιδας

20150312

Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαρνήθηκε το ωραιότατο Audi που του κληρώθηκε;

Πηγή: tromaktiko

Αν και το είχε απόλυτη ανάγκη, αφού κυκλοφορεί με παλιό αυτοκίνητο, που θέλει να το αλλάξει…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα Δημήτρης Βέττας προσήλθε στη βουλή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να παραλάβει το αυτοκίνητο που του κληρώθηκε προχθές.

Στην κλήρωση ο ίδιος δεν ήταν παρών, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι του κληρώθηκε ένα Audi A4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Βέττας κυκλοφορεί με ένα παλιό Peugeot 307, αυτοκίνητο 15ετιας, που δεν προσφέρεται για να πηγαινοέρχεται Αθήνα, ωστόσο είπε όχι στο βουλευτικό αυτοκίνητο και στα προνόμια που αυτό “κουβαλάει”, καύσιμα κλπ.

dimitris-vettas2

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν διέψευσε το ρεπορτάζ, ωστόσο δεν θέλησε να μας πει περισσότερα: «Κοιτάξτε ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα. Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει αν εγώ πήρα ή δεν πήρα βουλευτικό αυτοκίνητο…», είπε στο LamiaReport.

Είχε διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στη Στυλίδα, ενώ ήταν και εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Στερεά με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου.

***

Δημήτρης Βέττας: Ή τώρα ή ποτέ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 15:48 / Lamia Report

Στην σύγχρονη ιστορία των λαών είναι σπάνιο να εμφανίζονται τέτοια διλήμματα, όπως αυτά που χαρακτηρίζουν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Διλήμματα που υποθηκεύουν το μέλλον των επόμενων γενεών και διαμορφώθηκαν στη καταρρακωμένη ελληνική κοινωνία από την οικονομική υποδούλωση της χώρας και την εξάρτηση της από ξένες δυνάμεις, την διαφθορά και τη διαπλοκή των πολιτικών και οικονομικών ελίτ, που διοικούν και λεηλατούν τη χώρα μαζί με τους «δανειστές» της, την ανυποληψία και τα ψέματα των πολιτικών του παλιού και καταρρέοντος συστήματος.

Το κεντρικό διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν είναι απλά η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και η κατάργηση των μνημονίων αλλά και η αντικατάστασή τους με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανόρθωσης της κοινωνίας, αναγέννησης της δημοκρατίας, μετασχηματισμού του κράτους και της οικονομίας, στην κατεύθυνση ενός κοινωνικά δίκαιου και οικολογικά βιώσιμου μοντέλου.

Σ’ αυτήν, λοιπόν, την τόσο κρίσιμη μάχη της αξιοπρέπειας και της ελπίδας απέναντι στη στρατηγική του φόβου, της υποταγής και της απαισιοδοξίας κανείς δεν δικαιούται να μείνει απαθής.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις που απέκτησα τα 4 χρόνια θητείας μου ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, ως πρώτος επιλαχών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του 2012 και ως περιφερειακός σύμβουλος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, πιστεύω πως μπορώ με καθαρό πνεύμα και αληθινή αγάπη για τη Φθιώτιδα να συμβάλλω στην μεγάλη ανατροπή.
.
Δημήτρης Βέττας
Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας
Περιφερειακός Σύμβουλος

***
Βιογραφικό:

Βέττας Δημήτρης: Σπούδασε στη γεωπονική με εξειδίκευση στην Αγροτική οικονομία. Είναι μόνιμος κάτοικος Στυλίδας όπου διατηρεί εμπορικό κατάστημα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Στυλίδας. Από το 2011 είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας. Το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Φθιώτιδας. Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ.
ΒΕΤΤΑΣ Δημήτρης
εκλογική περιφέρεια: Φθιώτιδας
email: dimvett[at]gmail.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *