Η δημοτική αρχή καλεί σε συνέλευση τους Σκαμνιώτες

20150320

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έχουμε να πληροφορήσουμε τους αγαπητούς συγχωριανούς, ότι η νέα Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους Σκαμνιώτες, συγχωριανούς, σε μία συνάντηση όπου θα ανακοινώσει, θα ακούσει και θα συζητήσει θέματα της αρμοδιότητάς της.

Δεν μπορούμε παρά να ομολογήσουμε, ότι αυτή η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής ανταποκρίνεται σε μία μόνιμη επιθυμία των συγχωριανών που με παράπονο εκφράζονται συχνά πυκνά για το γεγονός ότι στο μικρό, πλην όμορφο χωριό μας, ελάχιστο ή και μηδαμινό ενδιαφέρον επιδεικνύεται από τους εκάστοτε άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συγκρατώ στη μνήμη μου την έκφραση της πίκρας φίλου συγχωριανού, εδώ και κάμποσο καιρό:

-Μα δεν εμφανίσθηκε ποτέ ένας εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρε αδερφέ, να μας πει έστω μία καλημέρα! Να μας ρωτήσει απλά και ανθρώπινα: Τι κάνετε και πως τα περνάτε, εδώ βρε πατριώτες;

Οφείλουμε εκ προοιμίου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Λαμιέων κ. Παναγιώτη Ριζάκο για την πρωτοβουλία αυτή. Ταυτοχρόνως οφείλουμε να διασκεδάσουμε και μία παρεξήγηση: Ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας [Σκαμνού-] Οίτης κ. Βασίλης Σταϊκούρας, δεν υστερεί σε αγάπη και ενδιαφέρον για το Σκαμνό και τους ανθρώπους του. Μερικοί φίλοι μου μετέφεραν την επισήμανση ότι «έχουμε νέους άρχοντες αυτοδιοίκησης, και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της Κοινότητας Οίτης, όπου υπάγεται και ο Σκαμνός, κι ωστόσο δεν ευτυχίσαμε να υποδεχτούμε επί επτά μήνες τον δικό μας αυτοδιοικητικό άμεσο άρχοντα στο ένα από τα δύο χωριά που συγκροτούν την Κοινότητα Οίτης». Η αλήθεια είναι ότι ο Βασίλης Σταϊκούρας κινήθηκε για μία τέτοια συνάντηση ήδη στις αρχές Οκτωβρίου 2014, επικοινωνώντας με τους δύο Συλλόγους του Σκαμνού, αλλά αυτή η συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε καθώς ανέκυψαν κάποια εμπόδια που δεν κρίνουμε σκόπιμο να σχολιάσουμε. Εν συνεχεία, όμως ο αγαπητός μας Πρόεδρος αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας στην οικογένειά του και ήταν φυσικό να μην μπορέσει να επανέλθει.

Καλούμε όλους τους συγχωριανούς την Κυριακή 29.03.2015, ώρα 11:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σκαμνού [Σχολείο], να υποδεχθούμε τους άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να τους χαιρετίσουμε, να ακούσουμε, αλλά και να συζητήσουμε θέματα που άπτονται του αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος.

Παρακάτω παρατίθεται η σχετική πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής:

***
Προς
τους κατοίκους του οικισμού Σκαμνού
Κοινοποίηση:
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Ο ΣΚΑΜΝΟΣ»
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΚΑΜΝΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Λαμία, 20.03.2015

Πρόσκληση σε συνέλευση Σκαμνιωτών

Η Δημοτική Αρχή προσκαλεί τους κατοίκους του οικισμού Σκαμνού σε μία συνάντηση την 29η Μαρτίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σκαμνού [Σχολείο} προκειμένου να συζητήσει θέματα αρμοδιότητάς της.

Η παρούσα να αναρτηθεί στο χώρο ανακοινώσεων [Ιατρείο] του χωριού Σκαμνός

Ο Αντιδήμαρχος

Ριζάκος Παναγιώτης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *