Καλοκαιρινές Δράσεις 2016

 

 

 

11 Αυγούστου 2016

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η  παρουσία κατοίκων, συγγενών, φίλων, επισκεπτών κ.λπ., είναι σημαντική,  καθώς δημιουργεί μια ιδιαίτερη κινητικότητα στο ήρεμο χωριό μας.

Με την  “ομάδα εργασίας” σε θέση μάχης  με  τα μανίκια ψηλά,  η εικόνα του χωριού έγινε ακόμη πιο όμορφη, μετά από τα ασπρίσματα, τα ξεχορταριάσματα, τα κλαδέματα, την καθαριότητα  του Πολιτιστικού Κέντρου, τις επισκευές των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, που η ομάδα μας ολοκλήρωσε με μεγάλη προθυμία. Ευχαριστούμε τις Κούλα Γέμελου, Μαρία Τζιβάρα-Τζεμπερλή, Χρυσούλα  Δουμανά, τον Θανάση και τη Στέλλα Ακρίβου καθώς και τον  Κώστα Γέμελο και Τιμολέοντα Βαλαμόντε για την τεχνική υποστήριξη. Επίσης ευχαριστούμε και τα παιδιά που πρόθυμα μας βοήθησαν με την καθαριότητα, Αιμιλία Ασπρουλάκη, Λυδία Βαλαμόντε, Γιώργο Λιασκόνη  και τον  μικρό Χρηστάκη.

Το Πολιτιστικό Κέντρο, για τον Αύγουστο, παραμένει ανοιχτό όλη την ημέρα και φιλοξενεί τις δημιουργικές και όχι μόνο ανάγκες των παιδιών μας.

Επίσης τις βραδιές μας “διασκεδάζει” η καντίνα “Ο Γιατρός της Πείνας”, που βρίσκεται στο χωριό από τις αρχές Αυγούστου. Οι ευκαιρίες για ξεκούραστες και ανέμελες βραδιές είναι καθημερινές και οι περισσότεροι από εμάς δεν αφήνουμε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να συναντήσουμε τους συγχωριανούς μας στην πλατεία του χωριού. Ιδιαίτερα ικανοποιημένα δείχνουν τα παιδιά μας που “τιμούν” συστηματικά την καντίνα, καλύπτοντας τις βραδινές διατροφικές τους ανάγκες.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου ο Σύλλογος μας διοργανώνει για τα παιδιά του χωριού, “σουβλάκι πάρτι”  στην πλατεία, με μουσική και χορό μέχρι αργά το βράδυ.

Στις επιδιώξεις μας είναι να επισκεφθούμε το Παρκάκι στην Παύλιανη, την εβδομάδα μετά το δεκαπενταύγουστο, όπως κάνουμε κάθε χρόνο και να αξιοποιήσουμε την ημέρα μας με τις δραστηριότητες που άφθονα προσφέρονται σ’αυτό το μαγευτικό περιβάλλον.

Επίσης αναζητάμε οδηγό, για να κάνουμε την διαδρομή μέχρι τη Νευρόπολη.

Τους Καλοκαιρινούς Χαιρετισμούς μας

Για το Δ.Σ.

Χρυσούλα Γκίκα-Ασπρουλάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *