Το Ράλι Λαμίας θα περάσει από το Σκαμνό

 

Το Σαββατοκύριακο 26 -27 Νοεμβρίου – Δείτε τα 49 πληρώματα που συμμετέχουν !

Ο επίλογος του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου θα γραφτεί στις 26-27 Νοεμβρίου στη Φθιώτιδα, με 49 πληρώματα να ετοιμάζονται για τον Τελικό του θεσμού!

Όλα είναι έτοιμα για το Ράλι Λαμίας, που διοργανώνεται από Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας” (Α.Λ.Α.Λ.) και αποτελεί το αποκορύφωμα του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλι, θεσμού που φέτος άλλαξε δομή και περιλαμβάνει, για πρώτη φορά Τελικό, μέσω του οποίου θα κριθούν οι τιτλούχοι σε Γενική, F2 και επιμέρους Κατηγορίες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Ράλι Λαμίας να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και κατά λογική συνέπεια, υψηλό επίπεδο συμμετεχόντων. Από τη στιγμή μάλιστα, που στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν και πληρώματα που δεν προσμετρούνται στην Τελική βαθμολογία του θεσμού, το ενδιαφέρον θα είναι διπλό καθώς από τη μία θα εστιάζεται στην εξέλιξη του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου και από την άλλη, στη μάχη για τη νίκη. Το Ράλι Λαμίας προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτου με συντελεστή 2, το οποίο πρακτικά σημαίνει πως τα πληρώματα που θα βαθμολογηθούν, θα λάβουν τους διπλούς βαθμούς σε σύγκριση με όσους θα λάμβαναν για τερματισμό σε αντίστοιχη θέση, αν ο αγώνας είχε συντελεστή 1.

Ο Τελικός είναι διήμερος και θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, με την Ειδική Διαδρομή Μπράλος-Σκαμνός, που θα διεξαχθεί δύο φορές έχοντας για πρώτη φορά μήκος 15,6 χιλιομέτρων, με το δεύτερο μάλιστα πέρασμα να είναι νυχτερινό. Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου με 3 Ειδικές Διαδρομές, τις γνωστές Καλοσκοπή και Παύλιανη μήκους 13,17 και 15,2 χλμ αντίστοιχα, καθώς επίσης και την Υπερειδική Άγιος Λουκάς, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, με επιτυχία, το 2015 μέσα στην πόλη της Λαμίας. Μετά από 5 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 63,35 αγωνιστικών χιλιομέτρων, ο Τερματισμός θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο πιο κεντρικό σημείο της Λαμίας, την Πλατεία Ελευθερίας.

Τέλος, η Τελετή Απονομής Κυπέλλων στους νικητές θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο Πολιτεία (Τουριστικό Περίπτερο Αγίου Λουκά).

Όλο το υλικό (Πρόγραμμα, Χάρτες, Ωράριο, Συμμετοχές, Προσβάσεις Θεατών κλπ.) και ζωντανή ενημέρωση κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα βρίσκονται στην Ιστοσελίδα της Α Λ Α Λαμίας (http://www.alal.gr/telikos-super-cup-omae-2016/), ενώ ζωντανή ενημέρωση θα παρέχεται επίσης μέσω της σελίδας Facebook του Σωματείου (Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας) και αποτελέσματα στη σελίδα της Infomega, επίσημου Χρονομέτρη του αγώνα (http://www.infomega.gr/live/).

Πηγή : Lamia Report

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *