Καλοκαιρινές ευχές 2020

Το γραφείο τύπου του Συλλόγου μας “πάει” διακοπές και σας εύχεται καλό καλοκαίρι. Όπου και αν πάτε ότι κι αν κάνετε να περάσετε “καλύτερα”. Για φέτος έχουμε πρόταση!

Μένουμε ασφαλείς και να ξαναανακαλύπτουμε τη Φθιώτιδα !

Φιλική σε “ερωτευμένους” φυσιολάτρες που αναζητούν ήσυχες βουνίσιες πλαγιές, πλούσια βιοποικιλότητα, ατελείωτα δάση από έλατα, κέδρους, βελανιδιές, ιτιές, άφθονες πηγές και βρύσες με κρυστάλλινο νερό, μύθους και ιστορία εκατονταετιών, αλλεπάλληλες συναντήσεις με αδέσποτους σκύλους και γάτες που περιφέρονται ευτυχείς και όχι μόνο αυτά,

kalo.kalokairi.1

θέλεις να κάνεις μπάνιο σε φυσικές λίμνες, θερμές πηγές και καταρράκτες, θέλεις να κάνεις ιππασία στους πρόποδες της Οίτης δίπλα στο Σπερχειό ποταμό, θέλεις αξιοθέατα, θέλεις επίσκεψη σε αληθινό ορυχείο, θέλεις ένα μοναδικό περιβάλλον με τρεχούμενα νερά πυκνά έλατα, χώρους άθλησης, θέλεις γευστικές εμπειρίες κάτω από σκιερά πλατάνια, θέλεις πεζοπορικές διαδρομές στον καταπράσινο Εθνικό Δρυμό της Οίτης, θέλεις βράδια κάτω από τον πιο λαμπερό, έναστρο ουρανό που έχω δει ποτέ, ύπνο με πικέ κουβερτούλα..

kalo.kalokairi.2

και θέλεις όλα αυτά να τα συνδυάσεις με τη διαμονή σου σ΄ ένα γραφικό οικισμό με όμορφα σπίτια μακριά από τον “πολιτισμό” .. τότε η mainstream τάση για φέτος είναι ο Σκαμνός.

Ετοίμασε το πρόγραμμά σου, πάρε τα απαραίτητα, “ψήσε” την παρέα σου και μείνε ασφαλής !!

kalo.kalokairi.3

Χρυσούλα Γκίκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *