Η δικαιοσύνη στην Ιερά Σύνοδο

FtS113
Τρομακτικό Blogspot
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010. Στον ιστότοπο τρομακτικό διαβάζουμε με έκπληξη και με άφατη λύπη αναδημοσιεύουμε, ευχόμενοι να μην είναι έτσι τα πράγματα:
Καθαίρεσε γέροντα παπά και αφήνει ατιμώρητο το Γιοσάκη!
Η διπλοπρόσωπη δικαιοσύνη της Ιεράς Συνόδου. Στις χθεσινές ειδήσεις ακούσαμε, πως ο Ιάκωβος Γιοσάκης επέστρεψε και πάλι στη φυλακή στις 17.11.2010, αφού καταδικάσθηκε σε κάθειρξη 9 ετών και 11 μηνών (!), παρά ταύτα δεν έχει τιμωρηθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία έχει άλλα «ιερά και όσια» κριτήρια για το Γιοσάκη που μπαινόβγαινε στα γραφεία του Χριστόδουλου και του Αρχιεπίσκοπου (τότε Θηβών) Ιερώνυμου και άλλα για ένα φτωχό και άρρωστο παπά.

Όπως διαβάσαμε, δηλ. σε θρησκευτικές ιστοσελίδες, «aktines.blogspot.com» και «apotixisi.blogspot.com» η Ι. Σύνοδος καθαίρεσε τον ιερέα π. Σταύρο Βάϊο, ο οποίος, ναι μεν ήταν άψογος στα καθήκοντά του και γι’ αυτό (όπως πιστοποιεί ο Μητροπολίτης του Νικόλαος Φθιώτιδος) «οι πιστοί σας εκτιμούσαν και σας εσέβοντο», αλλά έπραξε το έγκλημα να μην αναφέρει το όνομά του κατά την Θ. Λειτουργία! Τι άλλο να πούμε; Αιδώς, «Άγιοι» Ιεράρχες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *