Μεταξάς Μακέδος

Καλοκαίρι 2009

Και ποιος δεν τρέφει τα καλύτερα αισθήματα αγάπης και βαθιάς εκτίμησης για το Μεταξά σε όλο το χωριό μας;
Τι θα πρωτοπεί κανείς για τις χάρες και τις καλοσύνες του;
Το ότι σαν επαγγελματίας ηλεκτρολόγος δεν αφήνει κανέναν συγχωριανό χωρίς να το εξυπηρετήσει και μάλιστα αφιλοκερδώς;
Το ότι σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας σπεύδει πρώτος και καλύτερος να βοηθήσει σε ηλεκτρολογικά και ό,τι άλλο χρειαστεί;
Να πούμε για τις απίθανες δικές του μοναδικές νοστιμιές που παρασκευάζει και τις προσφέρει σε κάθε ομήγυρη, λες και τις ευχαριστιέται ακόμη περισσότερο, όταν τις μοιράζεται με τους συγχωριανούς του; Διατηρεί εδώ, οφείλουμε να σημειώσουμε, μία μοναδικότητα καθώς οι νοστιμιές του Μεταξά αποτελούν ένα κράμα από την πανέμορφη Θάσο, απ’ όπου κατάγεται, και του Σκαμνού όπου ζει με την Σκαμνιώτισσα εξαίρετη σύζυγο του, την Ερασμία Αποστολοπούλου.

Μεταξά, εκφράζουμε και από τη θέση αυτή τις ευχαριστίες μας και τα συγχαρητήριά μας ευχόμενοι από καρδιάς υγεία και ευτυχία σε σένα και την αξιαγάπητη οικογένειά σου. Ο Σκαμνός σε καμαρώνει, σε αγαπάει και σε εκτιμά.

***

Μεταξάς
FtS104
Όταν στο Σκαμνό μιλάμε για το Μεταξά δεν πάει ο νους μας στον δικτάτορα της 4ης Αυγούστου, αλλά πλημμυρίζει η καρδιά μας από τα καλύτερα των αισθημάτων μας για τον Μεταξά Μακέδο, που είναι γαμπρός του Σκαμνού και έλκει την καταγωγή του από την πανέμορφη Θάσο. Καθώς είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, δεν έχει αρνηθεί και συντρέχει κάθε συγχωριανό, ακόμη και σε ώρες άβολες για να μην χαθεί η άνεση και τα καλά του πολιτισμού που στηρίζεται στο ηλεκτρικό ρεύμα και τις συσκευές. Ο ίδιος πειραματίζεται και στην κηπουρική, αλλά σαν ηλεκτρολόγος είναι άπιαστος!

*** 

[Πάσχα 2013: Μεταξάς – Γιάννης Ζαλαώρας]

Metaxas-Giannis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *