Μήνυμα του Πρόέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαμνού

FtS95

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εύχονται «καλή χρονιά, με υγεία και χαρά στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου.

Το 2007 ήταν μία δύσκολη χρονιά για το Σύλλογο που κλήθηκε να λάβει δύσκολες αποφάσεις, πάντοτε όμως με γνώμονα το συμφέρον του χωριού, τους καταστατικούς στόχους και τις αρχές του Πολιτιστικού μας Συλλόγου. Οι ενέργειές μας εκδηλώθηκαν με τρόπο συλλογικό και χαρακτηρίσθηκαν από περίσκεψη. Ήρθαμε σε αντιπαράθεση με τη Δημοτική Αρχή χωρίς πάθος, χωρίς να υποκινούμαστε από κομματικο-πολιτικά κίνητρα, όπως θέλουν οι διαδόσεις.

Γεγονός είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από αξιολογότατα μέλη, που ανήκουν σε όλες τις κομματικές παρατάξεις και οι αποφάσεις μας είναι ομόφωνες.

Ατράνταχτο πιστεύω μας είναι ότι για να προοδεύσει αυτός ο τόπος, πρέπει να βλέπουμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Αυτό το διαφυλάσσουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Πιστεύουμε ότι το 2008 θα είναι καλύτερο και πολύ δημιουργικό για το Σύλλογο. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Τα μέλη μας θέλουν να προχωρήσει ο Σύλλογος. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες τους. Ακριβώς αυτή είναι η απόφασή μας: Να προχωρήσουμε.

Καλή χρονιά! Με υγεία και χαρά! Και καλή επιτυχία στο δημιουργικό έργο του Συλλόγου.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Δημήτρης Ευστράτογλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *