Βίκυ Κιτσάκη – Χριστοδουλοπούλου

FtS93

Ο Διευθυντής σύνταξης της ΦτΣ εξ ονόματος όλων των συγχωριανών, έστειλε στην αγαπητή μας Βίκυ το ακόλουθο συγχαρητήριο φαξ:

Αγαπητή μου Βίκυ,
εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανάληψη της κορυφαίας θέσης, αυτής της Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας και εύχομαι, όπως όλοι οι φίλοι του Σκαμνού, πλήρη ευόδωση των στόχων σου στην εταιρεία ΡΟΚΑΣ στην οποία η χώρα μας, με την υποστήριξη των Ισπανών φίλων μας, δικαίως προσβλέπει για την κατά το δυνατόν σύντομη επέκταση της αιολικής και άλλων ήπιων μορφών ενέργειας.

Είμαι πεπεισμένος ότι τα προσωπικά σου εφόδια στον τομέα επαγγελματικής κατάρτισης και ήθους, για τα οποία είμαστε όλοι οι φίλοι σου υπερήφανοι, θα σου επιτρέψουν και από την κορυφαία θέση ευθύνης που σου ανατίθεται να σημειώσεις επιτυχία.

Με εξαιρετική τιμή και αγάπη
Γιώργος Αποστολόπουλος

Vicki3

Στο πρόσωπο της Βίκης χωρίς καμία αμφιβολία, αντικατοπτρίζεται η διεθνής τάση των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα, να προωθούνται όλο και περισσότερες γυναίκες σε κορυφαίες ηγετικές θέσεις επιχειρηματικών κολοσσών. Λατρεύουν της γυναίκες Managers. Μερίδιο από την καλή αυτή τύχη, αναμφίβολα πέφτει και στο Σκαμνό, γι’ αυτό και καμαρώνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *